Translate

maandag 5 augustus 2013

pan pastels en stempellinnen


Bedankt voor al jullie felicitaties voor mijn Pan Pastel docent certificaat. ik ben er natuurlijk ook super blij mee... en natuurlijk ben ik er gelijk verder mee gegaan.. ik vind het namelijk wel belangrijk.. dat je je eigen stijl bij een product ontwikkeld.. pan pastel word vaak gebruikt bij een heel andere soort stijl kaarten dan dat ik normaal maak... ik moest daarom ook echt eerst even mijn eigen stijl gaan zoeken bij de pan pastels.. maar zoals je ziet.. kan ik er heerlijk mijn "ei" in kwijt.

als eerst heb ik van chipbord een mal van GO-KREATE  uitgestanst.
en daarna bewerkt met de Silhouettes Flowers Artikel nr: 6410/0051 ( je moet goed kijken.. maar hij zit echt achter het afdrukje) daarna bewerkt met embosspoeder.. daarna verhit.. en daarna met de Pan Pastels bewerkt.
vervolgens ben ik het afdrukje gemaakt op stempellinnen van Joy! ik vind dit zo gaaf... het is net geborduurd... hahah ik heb het stempeltje ingekleurd met de faber castell potloden... gaaf effect he? de "grond"/rotsen. maar ook de blauwe wolken van de lucht.. zijn gemaakt met de Pan Pastels... zo zie je maar.. je kan er zoveel mee doen!
aan de zijkant zie je nog knoopjes.. die zijn gemaakt met de vellen van dutch doobadoo vervolgens bewerkt met de pan pastels. en daarna een laagje glossy accent erop.
aan de zijkant van de kaart heb ik nog een bloemen toef gemaakt.
en onderin zie je nog de nieuwe stans van Noor!design Ribbon & Bows - Strik klein Artikel nr: 6002/0184.

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden! liefs Martine


6 opmerkingen:

 1. Haha Martine je hebt er al weer je eigen draai aan gegeven. MOOI gedaan hoor! Groetjes Marjon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige creatie heb je ervan gemaakt. Prachtig ook op het stempellinnen, geeft een apart effect.

  Groetjes, Astrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi hoi Martine,
  Wat een schatje !!!Heb er met bewondering naar zitten kijken.
  Echt super mooi gemaakt!
  gr knutselheks

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gaaf gedaan en mooie kleuren en prachtig versierd!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Schitterend Martine mooi bewerkt !! Echt top!

  Groetjes Cora

  BeantwoordenVerwijderen