Translate

dinsdag 13 augustus 2013

Easelcard


Vandaag wil ik een easelcard laten zien. altijd leuk.. een aparte vorm van een kaart.. weer wat anders dan vierkant.. al moet ik eerlijk zeggen.. dat ik eigenlijk NOOIT vierkanten kaarten maak.. maar goed.

Ik heb het stempeltje van Magnolia ingekleurd op craftpapier met de faber castell potloden.. ook dit vind ik een geweldig leuk effect hebben.
de blaadjes zijn gemaakt met de blaadjes van Noor! design.  ook de bloemetjes zijn van noor.. en om het beetje saai te houden... ook de geborduurde bloemen zijn stansen van Noor! design.
dan zie je nog een tekst stempel.. ook die is van Noor!. en om een kaart persoonlijk te maken.. heb ik haar naam erop gestempeld met de alfabet stempels set van noor. zo maak je in een hand omdraai een persoonlijke kaart.
Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden

Liefs Martine


6 opmerkingen:

  1. Kei mooie easel kaart en beeldschone elementen en kleurtjes zijn tof!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Superleuke easelkaart heb je gemaakt! Jij maakt idd nooit een vierkante kaart, altijd net iets anders. Mooie kkeurencombinatie. En idd veel Noor gebruikt, maar ze hebben ook zoveel moois. Echt een toppertje! Groetjes Marjon

    BeantwoordenVerwijderen
  3. het is een prachtig kaartje ! heel erg mooie details, de vorm is ook geweldig !
    geslaagd werkje dus
    grtjs,martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. hoi martine
    dat vind ik nou altijd zo apart aan jou creatie's ze zijn altijd heel apart en prachtig van vorm net zo als deze kaart weer erg mooi en lief is!
    groetjes van corry

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Een schitterende easel kaart heb je gemaakt,
    heel erg mooi ☺

    Groetjesss Erica ☼

    BeantwoordenVerwijderen