Translate

zondag 4 augustus 2013

Pan Pastel docent

Hallo,

Afgelopen zondag heb ik de opleiding van Diny Sprakel en Annie Fransen voor Pan Pastel gevolgd. Ik kreeg een hoop opdrachten mee naar huis om uit te voeren. En die heb ik deze week allemaal ingeleverd bij Diny en alles is goed gekeurd! Dat betekent.. dat ik vanaf heden officieel Pan Pastel docent ben.


Ik ga vanuit mij thuis (Elburg,gelderland) en diverse winkels  workshops verzorgen met de Pan Pastel. Er is een basis cursus 1&2 en een cursus 3 dat is werken met de Pan Pastels en mask..dus mocht je interesse hebben in een workshop Pan Pastel. Mail me dan naar martine@madeliefjuh.nl voor meer informatie en cursus data. Dus hou mijn site in de gaten voor de laatste updates.


Liefs Martine 

gemaakt met de pan pastel en de  Old Letter Rose Artikel nr: 6410/0044 en de Pan Pastel

7 opmerkingen:

 1. Prachtig en natuurlijk gefeliciteerd,
  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd Martine en wat een prachtig kaartje
  Groetjes Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. gefeliciteerd en wat een mooie kaart.

  liefs Heidie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. gefeliciteerd en wat leuk! dat zou ik wel willen, ik mail je! Groet Nanna

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Piękny, prawdziwie wakacyjny tag:))

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi hoi Martine,
  Gefeliciteerd!!Jammer dat we te ver weg wonen,anders had een workshop heel leuk geweest.Maar we blijven je volgen dus inspiratie momenten genoeg.
  gr knutselheks

  BeantwoordenVerwijderen