Translate

dinsdag 24 november 2009

zware dag vandaag.. voor mij dan :P
sjongen.. vandaag is de dag.. waar ik zo tegenop zag. mijn kleine meiden van bijna 3 en 1. moesten vandaag voor de mexicaanse griepprik. normaal niet zo'n probleem zou je denken.. maar ik ben zelf zo ontzettend angstig voor prikken.. en wou dat niet overbrengen op hun.
gelukkig was mijn schoonvader zo lief om samen met mijn man te gaan ( opa is voor elisa alles.) en mijn schoonmoeder bleef even bij mij voor de metale peptalk... maar goed. ze waren zo weer terug. en alles was goed gegaan! tuurlijk moesten ze huilen. maar het was geeen trauma. mijn schoonmoeder en ik hadden beide een kadootje klaar liggen. en elisa vond dat allemaal wel erg leuk!
gelukkig allemaal weer goed gegaan.. over 3 weken nog een keer.... zucht...

afijn. mijn kleine meid Marit word donderdag 1 jaar! en dan heb ik voor de traktaties die tasjes gemaakt. en deze "tas"heb ik voor de leidsters gemaakt. met allemaal lekkere dingen erin!
wat vinden jullie ervan?

groetjes! en bedankt voor jullie bezoekje!

25 opmerkingen:

 1. hoi martine
  ik kan het me heel goed voorstellen dta je er erg tegenop zag voor die mexicaanse prik
  maar had het voor marit nog wel zin dan? omdta ze de mexicaanse griep al heeft gehad?
  je tasjes heb je weer schitterend gemaakt
  zullen de leidters vast blij mee zijn
  groetjes chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Martine, Wat een mooie tasjes heb je weer gemaakt. Als de leidsters(kinderen)daar niet weg van zijn.... dan weet ik het niet meer.

  Groetjes Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Martine gelukkig zit het er nu even op voor je . En de meisjes hebben de prikjes goed doorstaan. Flink hoor! En vast gefeliciteerd mat Marit haar verjaardag. Maar wat heb je een originele tasjes gemaakt. Dat zullen de leidster zeker prachtig vinden.

  groetjes ilonka

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk tasje zeg,zal de juf vast heel blij mee zijn.
  Alvast gefeliciteerd met je kleine meid!
  gelukkig maar dat alles goed is gegaan met de prikjes..

  liefs Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. o ze zijn weer super de zakjes hoe doe je dat toch altijd weer toppie hoor

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke tasjes heb je gemaakt.
  Daar zullen de leidsters vast heel blij mee zijn.

  Liefs Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het is een zeer leuk tasje!
  Groetjes Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. gelukkig hebben ze de prikjes goed doorstaan..hopen dat het over 3 weken ook weer zo gaat! wat een gave tasjes heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat heb je toch weer prachtige creaties gemaakt, heel erg mooi.
  En ja dat je het zwaar had vandaag kan ik me heel erg goed voorstellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Pffffffff ik had ook zo'n zware dag moest met mijn kleinzoon en zijn papa de prik halen, dus ik weet wat je hebt meegemaakt.
  Beeldig tasje zeg echt beeldig.

  Groetjes,

  Louise

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ja zo'n prik voor die kleintjes is veel moeilijker dan voor een volwassenen, teminste dat dacht ik.Maar jij bent ook niet zo'n held.Iedereen heeft wel ergens angst voor, en dat geeft ook niks.Ik heb er ook al 2 gehad, net na mijn verjaardag krijg ik de laatste.Weer een paar dagen een zere arm!!au au

  groetjes tiny

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een gave tasjes voor de verjaardag van Marit!
  xxx Anne-Marije

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Gelukkig is het allemaal goed gegaan en een kadootje maakt veel goed!
  De tasjes zijn erg leuk

  Ik heb iet op mijn blog voor je!

  Groetjes Marie-claire

  BeantwoordenVerwijderen
 14. wat leuk meis,heb jij malletjes van die tasjes of maak je dat zo zelf vind het super leuk, o ik weet pas as donderdag wat jij vandaag heb mee gemaakt ,aaron moet dan voor de eerste prik, ik moet as vrijdag voor de 2e ik werk in de zorg dus het is eigenlijk verplicht dan ,groetjes christa

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een leuke tasjes zijn het zullen zeker heel blij mee zijn. Nou gelukkig is alles goed gegaan vandaag

  gr hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Super tasjes weer joh! Ik heb trouwens besloten om ons zoontje (Daniël) van 3 maar niet te laten inenten... Ik weet ook niet of ik hier goed aan doe, maar heb in Amerika gezien dat er best mensen zijn met rare bijverschijnselen. Ik hoop dat ik de goede beslissing heb genomen...

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Olá, amiga!
  Conheci seu cantinho... lindo, criativo e encantador.
  Amei mesmo!!!
  Você é muito talentosa... parabéns!!!
  Espero você em:
  magiadaines.blogspot.com
  Uma ótima semana!
  Beijinhos carinhosos.
  Itabira - Brasil

  BeantwoordenVerwijderen
 18. wat een mooi tasje is dat geworden zeg
  heb je daar een mal van of verzind je die zelf??
  in ieder geval heeeeeeel mooi

  gr jacinta

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Het is inderdaad een mal. gekocht op de kreadoe en te koop bij pipoos!

  bedankt voor jullie reacties :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ja kinderen en prikken is nooit echt leuk! Ik met straks en ik vind het ook niet leuk een tatoo laten zetten geen punt, maar prikken...bah!
  Mooie tasjes ze zijn erg lief!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een prachtige tasjes heb je gemaakt, super mooi!
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Hihi ik zie dat de braziliaanse dame ook een commentaar bij jou achter gelaten heeft. Ben er zelfs met vertaalsite nog iet helemaal uit wat ze schrijft LOL
  Fijn dat je zelf niet met je meiden de prik hoefde te gaan halen. En natuurlijk is alles gewoon goed gegaan, ik had ook niet anders verwacht ;-)
  Leuk tasje heb jij ook gemaakt. Ik heb me voorgenomen om heel attent te zijn en je morgen te feliciteren met je dochters eerste verjaardag maar ik ken mezelf (een geheugen van nix) dus voor de zekerheid alvast: Van harte gefeliciteerd met je kleine meid :D

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Hoi Martine
  Gefeliciteerd met Marit.
  Je tasje is weer een schatje en ik denk dat de leidsters daar heel blij mee zullen zijn.
  xxCorry

  BeantwoordenVerwijderen