Translate

vrijdag 20 november 2009

copics kleurenkaart !


Gister hebben we in het zuiden van het land een begravenis gehad. voor ons was het gister dus een extra zware dag. want we hebben ruim 6 uur in de auto gezeten. en het is zoiezo een zware emotionele dag.
dus gisteravond toen ik thuis kwam. en ik lekker aan een kaart wou beginnnen... irriteerde ik me enorm! want ik pakte de copics... en steeds was het NET niet de kleur die ik wou! ( elisa maakt het allemaal niet zoveel uit. die vind elke stift een mooie kleur. en was ondertussen ook druk bezig met een afdrukje in te kleuren ( leuk hoor!) maar goed..ik had al eens gezien bij mensen dat ze een soort kleuren waaier hadden. waar je dus zelf de kleuren kon inkleuren. en zo precies ziet HOE welke kleur word! ik gister henk even laten zoeken en die kwam met deze link van nicole! ( als we nicole toch niet hadden :)

dus klikhier
even uitprinten ( liefst op dcp papier) en kleuren maar! zo heb je een perfect overzicht van je kleuren! even een tip die ik met jullie wou delen!

dit is mijn kleurenkaart geworden :)

5 opmerkingen:

 1. heey martine
  wat een goed idee
  zelf heb ik nog niet zoveel copics 1tje maar de huidskleur ik heb nog andere stiften vergelijkbare stiften als de copics maar deze waren goedkoper en dus had ik een doos vol en vul nu zo de kleuren aan die op zijn met de copics hihi
  groetjes chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat handig ja!

  Succes dan met je volgende kaart.

  Groetjes Ida

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heel handig..ik heb een tijdje terug via Nicole blog ook al een uitgeprint..sjouw hem altijd mee als ik naar een beurs ga.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Handig he zo'n kleuren kaart ik heb 'm ook!

  BeantwoordenVerwijderen