Translate

woensdag 11 november 2009

wauw!
hallo allemaal.

sta ik net op het punt om met de kinderen sint maarten te lopen.. kijk ik nog even snel of ik post had,,, ja hoor! envelop uit amerika van the greeting farm!!!! ik natuurlijk erg nieuwschierig en gelijk logescheurt! wauw! ze zijn leuk!

daarna naar de stad gereden en sint maarten gelopen met elisa (bijna3) ( marit van bijna1 was bij opa en oma) nou elisa vond het een beetje eng... maar na 3x zingen EN snoepjes krijgen, was ze om! en ging letterlijk bij iedereen zingen ook net nog aan de deuren gelopen... ze heeft zo goed gezongen! ze vond het prachtig. nu net lekker met ze gedoucht. en hup zo het bed in!

morgen ga ik met mijn moeder naar de creadoe!! super veel zin in!! wie gaat er nog meer?

groetjes!

10 opmerkingen:

 1. Wat een geweldig leuke stempels! Robert en Jort zijn nu aan het lopen voor Sint Maarten. Ik weet nog wel van twee jaar terug dat Jort het ook eng vond maar nu is het een dag waarop hij zich al weken kan verheugen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heey martine
  wouw wat een gafe stempels
  wat leuk voor elisa dat ze het zo leuk vond;)
  groetjes chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super mooie stempels en wat leuk dat de kindjes zo lekker gezongen hebben, Veel plezier morgen op de Kreadoe. En op mijn blog staan er drie Awards voor je klaar

  gr hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hele leuke stempels hoor en leuk toch als de kids zich amuseren en natuurlijk veel plezier morgen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Martine,
  Wat zijn ze prachtig!
  Wat leuk dat elisa het naar haar zin heeft gehad!

  Groetjes Ida

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Jacinta
  Wat een leuke stempels.
  Ik ben benieuwd naar de creaties die je er van gaat maken.
  Ik ben de hele week op de Creadoe want ik sta in de stand van crea Teja.
  Leuk dat de kids zich vermaakt hebben met sint maarten.
  Hugs Corry

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een gave stempels. Vooral die met de kikker is leuk. Veel plezier op de Kreadoe. Ben best jaloers op je, want ik moet morgen gewoon weer naar school (bah).
  xxx Anne-Marije

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtige stempels!

  Enne ik ben morgen ook op de Kreadoe te vinden,
  heb er ontzettend veel zin in!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat zijn die leuk, en veel plezier op de beurs!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hey martine,

  het zijn inderdaad ontzettend schattige stempeltjes zeg,heel leuk!

  hoop dat je je lekker hebt vermaakt bij de kreadoe!

  BeantwoordenVerwijderen