Translate

maandag 5 november 2012

Notitieboekjes kaartIk blijf dit geweldig leuk vinden om te maken... een kaart.. maar dan toch met iets "extra's".

Ik heb als basis een stevig stuk karton gebruikt.. zodat je wel een stevig boekje krijgt.
Ik heb deze beplakt met het geweldig nieuwe mooie papierblok van Joy! craft vintage paper bloc.

toen ben ik met het pimpen begonnen. als eerst heb ik natuurlijk het afdrukje gekleurd. dit schattige tilda'tje met een dienblad in haar hand.. vond ik voor alle themas wel geschikt.. dus die heb ik gebruikt voor de project. ik heb haar ingekleurd met de distress refils.
en daarna heb ik haar uitgesneden met de ronde nestabilties. en die ronde nestabiltie.. past precies goed in het frame van NOOR! frame vierkant. een hele mooie klassieke mal.. die voor zoveel toepassingen inzetbaar zijn. dit is echt nu al mijn favoriet. Ik heb het frame daarna weer bewerkt met de witte distress stains. zo krijg je een beetje een witte waas erover heen. en achter het frame heb ik wat verband gaas geplakt.

de bloemen die ik hier gebruikt heb zijn de: bloemen nr 1 van joy!crafts. en die swirl is de swirls nr 2. en als je goed naar de swirl kijkt.. is die gemaakt van ZAND... ik hoor je denken... zand? hahaha... toen ik nog een kleine martine was.. van een jaar of 8 a 9. had mijn moeder voor mij zand van sandyart. dat was decoratie zand.. waar ik vroeger veel kaartjes mee maakte... en het leek me leuk om dit weer eens te verwerken in mijn kaart... ja ja.. ik wil elke keer weer wat anders... dus ik belde mijn moeder op.. en vroeg of ze dat nog had... aangezien mijn moeder NIKS kan weggooien.. had ze inderdaad dat zand nog.. zelfs in alle kleuren nog.. zo blij als een kind ben ik er gelijk mee aan de gang gegaan... dubbelzijdig papier uitgestanst.. zand erover.. en klaar is tinus... en het geeft weer eens een heel ander effect.

aan de binnenkant heb ik dezelfde bloemen en swirls gebruikt maar in het midden heb ik de leuke mal: stencil hoek van noor!design. ik heb deze 2x uitgestanst.. en zo krijg je een beetje een border effect.
aan de andere kant heb ik notitieblokje geplakt met wat verband gaas... en klaar is tinus.


Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden
Liefs Martine


23 opmerkingen:

 1. Wat een beeldschoon kaart/notitieboekje Martine
  een plaatje heb je der weer van gemaakt.
  Liefs Ghea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. schitterend en hele mooie kleuren
  groetjes
  Elena

  BeantwoordenVerwijderen
 3. super gedaan , ook met dat zand, haha en jij kan wel wat weggooien zeker ;)xx christa

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige kaart en inderdaad leuk zo'n extraatje...!
  liefs Rachel

  BeantwoordenVerwijderen
 5. gaaf Martine.
  Sinds ik ze bij jou heb gezien ben ik ook helemaal in de notitieblokjes kaart mood haha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ze blijven ook leuk:0) heel gaaf met het vierkant frame!!
  grtz Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw wat gaaf, prachtige warme kleuren!

  groetjes, Durvina

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Martinuhhhh, Wat is het weer een Ge-wel-dige creatie!!!!
  Wat een mooie mal ook! TOP.
  Groetjes, Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Martine
  Ziet er weer supermooi uit met die stans en erg handig dat de ene zo precies past in de ander,had even een vraagje aan jou over karton wat en waar koop je dat ervan welke dikte?
  Groetjes van corry

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat supergaaf is dit!!! Heb je weer mooi gemaakt.

  groetjes Bianca

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Schitterend !!! echt heel mooi Martine !

  Groetjes Cora

  BeantwoordenVerwijderen
 12. jeeee.... jij maakt echt hele leuke dingen zeg, super om te zien.

  groetjes jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Geweldig mooi, en tilda is ook erg gaaf met der dien blaadje !!
  Groetjes, Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Heel mooi notitieblokje en toevallig heb ik er gisteren ook 1 gemaakt voor een swap.
  De swils is inderdaad mooi met dat zand en fijn dat je moeder niets kan weggooien.
  Fijne dag en groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wowwwwww prachtig is je notitieblokje geworden. super.!! Groetjes Marga.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat prachtig en leuk wat een super mooie stans
  Groetjes Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wauw Martine, mooi gedaan zeg! Heel leuk idee en idd net even iets extra's zo. Het stempeltje is echt super lief en wat een mooie stansen heb je allemaal gebruikt! Liefs, Linda.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Dat ziet er weer prachtig mooi uit Martine.
  Echt schitterend.

  Gr Leny Hempen

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat schitterend gemaakt Martine.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen