Translate

donderdag 1 november 2012

dagje naar de KreadoeHallo allemaal,

Gister een gezellig dagje naar de Kreadoe geweest. dat is een jaarlijks uitje wat ik altijd met mijn moeder doe. al vanaf dat ik een jaar of 8 ben. Ik vond het toen altijd al geweldig om mee te gaan. en ik volgde dan altijd alle wokshopjes op het "kinderplein".

Ook dit keer hadden we er reuze veel zin in. Natuurlijk is een beurs heerlijk om overheen te lopen. en ideaal voor mij voor het kopen van papier enzo.. want dat wil ik altijd "zien" en bij elkaar passend hebben. dat kan ik nooit online kopen. dus beurzen is voor mij altijd: papier inslaan :)

Ook is het leuk om elkaar allemaal weer even te zien en te ontmoeten en even weer gezellig met iedereen te kletsen en bij te praten.

Ik zit sinds kort in het DT team van Noor! Design. en we hadden even afgesproken om even een bakkie te doen, op de Kreadoe. .In dit team is een hele hechte samenwerking. en vorige week hadden we het erover dat we gezellig even ergens wat af zouden spreken om wat te drinken... we hadden het er ook over dat een beurs altijd wel slopend en vermoeiend voor de "pootjes" is.... en daar ontstond het idee ;)
Ik dacht als ik voor iedereen nou eens een kleinigheidje maak... met een lekkere voetbruistablet erin. en voetencreme, en een zakje (voor de vermoeide) spiergel.  dan hebben ze een soort E.H.B.O kit. dus zo gezegd zo gedaan.
Ik laat jullie er vandaag een paar zien. de andere zet ik er morgen even op.

De Basis van de zakjes zijn gewoon van die simpele bruine paperbags. Het papier wat ik hier gebruikt heb is van Maja Design.
de schattige stempels zijn van C.C design.
en de bloemen/blaadjes en andere mallen zijn allemaal van joycrafts/ en Noor! design.

je hoort het al.. ik heb een gezellige dag gehad. Hier nog even een foto met de Noor!meiden

19 opmerkingen:

 1. Super dat je zo'n leuke gezellige dag hbet gehad. Ik ga zondag en heb er ook super veelzin in. lief dat je een attentie gemaakt hebt voor de Noor dames en het ziet er inderdaad weer uit als een gezellige boel. succes met het opruimen van je gekochtte spulletjes vandaag

  liefs Debby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg leuke paperbag en wat een verwennerij voor de dames en zo'n leuk idee met de voetverzorging.
  Heerlijk zo'n dagje Kreadoe en elkaar daar te treffen.
  Waar zijn deze zakjes toch te koop, want ik kan ze nergens vinden.
  Fijne dag en groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat heb je heel mooi gemaakt.
  De Kreadoe is altijd zo leuk. Ga ook al sinds ik kind was met mijn moeder.
  Groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lief van je !! En mooi gemaakt. Gave foto .... GRTZ , Christa.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Martine
  Wat een leuke fot met al die dames en gaaf om zo even wat bij te neppen,hifi
  Als jij papier koopt op de beurs wat zal je dan een zware vracht te dragen hebben,hopelijk ben je lekker geslaagd en vandaag ga ik naar de beurs,thuis alles verzorgd dus met een gerust geweten op pad heerlijk even een dagje voor mijzelf!!!
  Lieve groet van corry

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je cadeau zakjes zijn super geworden, en wat een leuk idee
  die voetproducten erin.
  Leuk hoor zo'n gezellig dagje, en de foto zegt genoeg :)

  Lieve grtjsss Erica ☼

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat kijk ik altijd graag naar je mooie projectjes, wat een inspiratie!!!! En wat heb je altijd leuke ideeën. Nu weer die zakjes met voetproducten erin met het idee erachter. Geweldig!!!Als ik dit altijd zo lees dan weet ik dat ik nog veel mag leren.
  groetjes Elvira

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat een superleuk idee weer die tasjes martine, denk dat iedereen daar best wel blij mee was
  gr sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super dat je een gezellig dagje Kreadoe hebt gehad.
  En een leuke foto
  En wat een leuke tasje heb je gemaakt.
  Groetjes Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Lekker genietuh.......

  Dat is heeeeel belangrijk hoor :-) De zakjes èn je idee zijn super gaaf!
  Groetjes, Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dat ziet er weer leuk uit Martine.
  Echt schitterend.
  Wat leuk dat het zo'n gezellige dag is geweest.

  Gr Leny Hempen

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ziet er leuk uit Martine.
  Wat fijn dat je zo´n gezellige dag heb gehad.
  groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat leuk! Ik was er gister ook. Inderdaad een heerlijk uitje. Wat een superleuke zakjes heb je gemaakt. Leuk idee!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hoi hoi Martine,
  Wat is het toch leuk om je blog te bezoeken.Wat een geweldig idee van het voetenverwenpakket.de foto vind ik ook heel leuk,want dan krijgt een DT- team een gezicht.En zo te zien hebben jullie je goed vermaakt.En bedankt voor je kreadoe verslagje.Ben benieuwd welk papier je gescoord hebt.Gr knutselheks

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat superlief om voor iedereen een cadeautje te maken!
  En ze zijn weer prachtig geworden!!

  Liefs Marit

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een leuk, mooi, verwencadeau heb je voor je mede-Noortjes gemaakt. Daar zullen ze heel blij mee zijn geweest, zeker aan het einde van de dag.
  Groetjes, Mienokje

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat geweldig gemaakt Martine,leuk idee zeg.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen