Translate

dinsdag 21 september 2010

zoals jullie weten werd mijn stiefmoeder dus 50 en die wou heel graag een "prinsessenfeest". dus ik dacht: ik maak een prinsessenkaart
Jolanda van cards ect.shop mailde me.. en zei: ik heb een leuke nieuwe kaart gemaakt. kan jij daar wat mee? uhm... ja tuurlijk! ik hou wel van een uitdaging. dus ik heb die kaart uitgesneden met SCAL en ik ben aan de gang gegaan... zonder even te kijken hoe de kaart "werkelijk" zou moeten zijn.. ik dacht: ik maak gewoon een prinsessenkaart ervan. ik mailde hem naar Jolanda.. en die kwam NIET meer bij.. ik heb de kaart EN binnenstebuiten gemaakt EN gedraaid... oeps... haha ach... ik ben altijd net anders als de rest... ik kan er ook niks aan doen.
wil je weten hoe de kaar officieel wel moet. klik even HIER ach.... het is een veelzijdige kaart moet je maar denken (LOL)

de stempeltjes zijn van magonlia. de stans bloemen zijn van crealies.de tekststempel is van stampin up.

fijne dag iedereen!

ps: sorry de fotos zijn een beetje anders dan je normaal van mij gewend bent. maar het kon even niet anders zo. sorry het oogt een beetje "rommelig"

19 opmerkingen:

  1. Hihi... dat heb je weer goed gedaan!!

    Saskia :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. maakt niet uit meis hij is weer Super leuk !!

    groetjes cora

    BeantwoordenVerwijderen
  3. haha...grappig hoor, maar ik vind hem hartstikke leuk geworden!!
    groetjes
    Neline

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Helemaal leuk geworden deze kaart.

    Liefs Petra.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Nou ik vind m wel weer heel erg leuk, jij werkt ook zo vaak met die vrolijke kleuren, word er altijd vrolijk van.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Super geworden weer je creatie.

    Groetjes Susanne

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat weer een prachtig doosje heel erg mooi van kleur super
    Groetjes Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  8. schitterend kaatje martine
    echt geweldig
    ik vind deze ook wel wat hebben als ik die ander bekijk zoals die hoort dnais deze wat apparter en aar hou ik wel van hihi
    liefs chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Dit is jouw creatie hé, ik vind het heel mooi hoor. Zo zie je maar, ieder zijn idee.
    grtjes
    Christa

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Meid wat maak je mooie dingen!! Je kijkt je ogen uit op je blog!! Echt super leuk allemaal!!
    xxAngela

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Dit ziet er weer prachtig uit!!!
    Groetjes,
    Martha

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Het ziet er super uit en om eerlijk te zijn ik vind hem op jou manier leuker .

    groetjes Suze

    BeantwoordenVerwijderen
  13. dit ziet er weer superrrrrrrrrrrr uit.
    mooi gemaakt
    gr arina

    BeantwoordenVerwijderen
  14. die is ook heel mooi!! in iedergeval ben ik ook geen ster in foto's maken zoals je ziet op mijn blog hihi ik zal in de toekomst eens een goeie foto toestel kopen of is bij mij wazig of overbelicht ggrrr honderden foto op 't apparaat staan weer wissen. maar in iedergeval die van jou is het wel goed gelukt en ook heel mooi!!

    Groetjesss maranda

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Lig in een deuk, heerlijke reactie Martine, whahah dat maakt het dus dubbel geweldig joh...met jou kan je echt alle kanten op, zelfs de verkeerde kant is supers hi,hi, ga door ga door en alsnog van harte hoor.

    Warme groetjes,
    Aniet.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Oh my goodness such stunning work!
    hugs
    kim x

    BeantwoordenVerwijderen