Translate

zaterdag 18 september 2010

kadootje
Hallo allemaal,

Heel erg leuk om te lezen dat jullie het leuk vonden van mijn mini workshop bloemen maken :) ook om deze mails te ontvangen. (sommige hebben geen blog en kunnen niet posten) ook bedankt voor jullie mails. ik vind het altijd wel leuk om mailtjes te ontvangen.. dus mocht je nog ergens een voorbeeld van maken. mail me maar. ik weet niet op welk termijn ik iets kan doen voor je. maar kan er zeker rekening mee houden :)

afijn... er was weer een leidster jarig van Elisa haar groep. en ik vind het dan altijd leuk om iets persoonlijks te geven. en aangezien ik 2 dagen werk bij de DA drogist. komen er vaak van dit soort doosjes binnen met make-up. en van de week dacht ik: he... die ga ik eens meenemen om te pimpen. mijn collega's zijn gelukkig heel wat van me gewend ;) dus die kijken niet meer zo raar op. als ik weer eens "afval" mee naar huis sjouw.
en dit heb ik ervan gemaakt. ik heb gebruik gemaakt van heel leuk glitterpapier. dit is te bestellen bij Dolls en decorations het zijn dunne velletjes glitter papier ( jaja.. jullie weten het vast: ik ben gek op glitter!) dus dit is ideaal. je kan prachtig ermee stansen door je cuttlebug. geen probleem! de stansen die ik gebuikt heb zijn van crealies en de stempeltjes zijn van magnolia. dit mini vlindertje vind ik zo schattig!

ik wens jullie een fijn weekend! wij hebben vanmiddag een prinsessenfeest bij mijn stiefmoeder ( die word 50). dus de meiden mogen straks als prinsesjes verkleed.
groetjes martine

22 opmerkingen:

 1. wouw schitterend doosje martine
  echt geweldig
  en een hele fijn middag met je 2 prinsesjes hihi
  liefs chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat wat een prachtig doosje heb je gemaakt echt schitterend
  groetjes sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Supermooi doosje! De kleuren zijn zo vrolijk!!

  Fijn weekend!

  Saskia :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk vrolijk doosje weer! Handig al dat afval;) Gefeliciteerd met je stiefmoeder, enne....een gezellige prinsessemiddag
  groetjes
  Neline

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow wat weer een schitterend doosje het is toch een feestje om zoiets te ontvangen
  Groetjes Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooi doosje!! En ik zie daar hele lekkere dingen in zitten LOL! xMarley

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk doosje. Je maakt altijd van die leuke weggevertjes.

  Liefs Petra.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een gaaf doosje en prachtig opgepimpt.
  Dat wordt smullen geblazen voor de leidster.
  Groetjes Gretha

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een schitterend doosje heb je weer gemaakt
  en veel plezier op het prinsesse feestje

  gr hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een superleuk doosje. En heel veel plezier op het prinsessefeest :-)
  Groetjes, Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 11. dat je mooi pepimt meis
  geweldig om kado te doen
  liefs angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw, weer zo'n geweldig doosje, je zal het maar krijgen zeg, schitterend bling bling papier!

  liefs Amanda

  BeantwoordenVerwijderen
 13. super leuk doosje weer meis lekker glitter
  ik vind hem top

  veel plezier vanavond !

  Groetjes cora

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een prachtig doosje Martine,zo mooi papier.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Zo dat is een heel leuk "afval" doosje Martine.

  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Prachtig gemaakt Martine!!
  Groetjes Nicolet

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een prachtig doosje Martine, een heel leuk kadootje (ook de inhoud!). Ik vond je bloemen tutorial ook erg mooi, bedankt.
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Prachtig doosje Martine!
  En wat leuk die tutorial over zelf bloemen maken, wil 't zeker eens proberen maar dan moet ik eerst de juiste spullen in huis halen ;)
  groetjes, Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 19. hoi ,een heel mooi vrolijk doosje om te krijgen,ga zo doorprachtige site trouwens,staat in me favorieten,gr vera klepper

  BeantwoordenVerwijderen