Translate

woensdag 28 oktober 2009

YOEHOE!!


ik ging net even kijken of ik post had... en ja hoor!! daar zijn ze!! zijn ze niet GAAF!! ik kan niet wachten om te beginnen!! maar vandaag word het niet wat. want de heledag staat al volgepland. en donderdag en vrijdag moet ik werken. dus ik ben bang dat het na het weekend wat word! maar ik heb er super veel zin in om kaarten mee te maken!

groetjes..

sorry moest het even kwijt ;)

6 opmerkingen:

 1. Ik heb zo'n vermoeden dat we daar weeer heel wat leuke kaartjes van te zien krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. He, dat gevoel ken ik, je kunt bijna niet wachten he! Het zijn inderdaad erg leuke stempels joh!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is leuke post, ik houd me even rustig:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hey martine
  wat bestel jij toch ook altijd weer leuk spul;)
  echt super leuke stempeltjes
  maak ej vast en zeker weer iets heel erg moois van
  liefs chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel veel plezier met je nieuwe stempels.

  BeantwoordenVerwijderen