Translate

donderdag 1 oktober 2009

even jullie mening graag


op de donderdagen heb ik ( voorlopig) nog even het rijk voor mij alleen. mijn 2 dochters zitten op het kinderdagverblijf. dus even tijd voor mezelf. en dus druk aan het knutselen. alleen het vervelende is altijd: nu mag je! en nu opbreekt het aan inspiratie herkenbaar?!
afijn. marit mijn jongste dochter wordt volgende maand 1 en elisa word in december 3.
dus ik wil iets leuks trakteren op het kinderdagverblijf.
eerst wou ik beide bellenblaas doen. maar henk (mijn man)zegt: voor de jongste iets van etenswaren. voor bellenblaas zijn ze daar nog iets te klein ( ze zit op de babygroep van 3 maanden tot 15maanden)
dus ik heb deze 2 voorbeeldjes gemaakt.. wat vinden jullie daarvan? is dat leuk om te trakeren zo? die tasjes zijn met klitteband vastgemaakt. en binnen in zit een ontbijtkoekje. ik heb een roze gemaakt. maar is dit ook leuk voor de jongens in de groep ( ik weet niet precies het aantal jongens of meiden dus tis lastig om op kleur te werken) en aangezien ik veel van dit papier inhuis heb.... :) (LOL)
hebben jullie nog op of aanmerkingen? want ik weet niet zo goed of ik het echt wel leuk vind.
dus kom maar op met jullie ongezouten meningen :)
alvast bedankt voor jullie moeite!

9 opmerkingen:

 1. Hoi!!

  ik heb op een babygroep gewerkt, dus ik weet een beetje hoe het gaat!
  de kleur maakt nik suit, je trakteert rose omdat je dochter jarig is, en dan erbij dat weten die kleintjes toch niet!
  ik vind het idee erg leuk, alleen zal het wel kapot gaan. Daar moet je misschien wel rekening mee houden.
  voor sommige zal het nog niet kunnen die zijn te klein op dat te eten maar die kunnen het dan mee naar huis krijgen lijkt me.
  misschien kun je er alvast een aan je dochter geven kijken wat zij ermee doet!
  ik vind ze in elk geval wel super!!!!
  heel feestelijk!!

  groetjes mildred

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk!! Zelf zou ik voor de jongsten een liga-koekje o.i.d. doen. Maar bellenblaas is altijd goed!!

  Dekinderen krijgen het geloof ik niet in hun handen maar wordt in de mandjes gestopt.

  De mama's zouden hier zeker erg blij van worden!! (ikke wel haha)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Martine
  De bellenblaas vind ik erg leuk.Voor de jongens zou ik zelf iets in het blauw of geel/groen doen.
  En voor de hele kleintjes zou ik net als mijn vorige spreekster liga doen, ontbijtkoek lusten heel veel kleintjes niet(te sterk van smaak). Maar ook bij deze groep zou ik voor de jongens een andere kleur nemen.
  Hugs en sterkte Corry

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind ze allemaal wel leuk, maar ik heb totaal geen idee wat wel en wat niet....oeps!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. nou ik vins het in ieder geval heel erg leuk idee hoor en laat het eens aan je dochter zien en kijk hoe zij erop reageert

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De kleur maakt in mijn ogen ook niets uit...zoals Mildred reeds zei gaat het tenslotte over je dochters verjaardag en dan mag dat zeker roze zijn (kijk maar naar de doopsuiker).Hopelijk krijgen de ouders het eerst in de hand want het zou natuurlijk heel spijtig zijn dat al je (meester)-werkjes in een ommedraai in stukken liggen.Ik kan me voorstellen hoe het gaat...werk met kids van 3maand tot 3jaar. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind ze beiden heel leuk. Ik zou inderdaad voor de jongsten ook een liga doen. Er zijn nog steeds ouders die hun kleintjes een liga hapje geven ( jummmie :-)) en zo kunnen de kleinste ook van je traktatie smullen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik vind ze allebei heel mooi geworden en ik denk dat de ouders dit ook leuk zullen vinden alleen klopt het wel wat hier boven staat het zou kunnen dat de ouders het niet heel in handen krijgen
  maar in ieder geval vind ik ze helemaal geweldig en leuk idee

  groetjes jacinta

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Martine,

  Ik denk dat ze het heel erg leuk zouden vinden om zoiets te krijgen.

  Groetjes Ida

  BeantwoordenVerwijderen