Translate

maandag 13 oktober 2014

kaart met de bruine zakjes

Hallo allemaal,

Weet je dat je de bruine zakjes van Kimya verpakkingen ook super leuk kunt gebruiken als kaart,
Ik heb het bruine zakje gewoon  dubbel gevouwen.. en de voorkant gebruikt om daar labels in te stoppen, waar je bijvoorbeeld een leuke tekst op kunt maken of een persoonlijke boodschap.
Ik heb in mijn voorbeeld heb ik op een label het Jutte lint gebruikt. en daarop heb ik een sticker geplakt met de tekst: home made with Love.Aan de voorkant van het zakje heb ik een stempeltje gebruikt en haar in het gras gezet.

Ik hoop dat jullie het een leuk projectje vinden
Liefs Martine4 opmerkingen:


 1. Hoi Martine,

  Zeker is het een leuk idee,
  je hebt het ook weer heel leuk en gezellig
  aangekleed, toffff ☺

  Gezellige en fijne nieuwe (knutsel) week ☼
  Liefssss Erica
  {Heidebloempjuh}

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk Martine. Toevallig vond ik gisteren op de creabeurs in een tasje waarin ik dacht dat alleen een gemaakt kerstzakje in zat nog 4 van die zakjes. Ga er lekker mee aan de slag. Weer iets nieuws. Het is zo'n schattig geheel. gr leny w

  BeantwoordenVerwijderen
 3. super leuk dit martine lief stempeltje er bij en de labeltjes en jute tekst ook erg leuk

  lieve gr roelie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hoi martine
  erg leuk en vrolijk gemaakt en dat van een simpel zakje helemaal geweldig zo ook met de labeltjes erbij
  groetjes corry

  BeantwoordenVerwijderen