Translate

zondag 2 februari 2014

MDF 3 luik
Vandaag wil ik jullie dit nieuwe MDF 3 luik van Dutch Doobadoo laten zien.
Ik heb het 3 luik eerst bekleed met het design papier van Studio Light 01.

En daarna bekleed met de Cardboard harten van Dutch Doobadoo. ik heb ze bewerkt met paarse Inka cold. en daarna weer kristall gel van Viva Decor erover heen. zo krijg je wel een mooi effect.

verder zie je de nieuwe veren 6002/0292 en 6002/0293  stansen van Noor!design. ze zijn uitgestanst met het fabric papier van joy!crafts. als je de mal stanst en daarna het emboss gedeelte opschuurt krijg je dit effect.

dan zie je nog een nieuwe stans van noor!design de franse lelie rand 6002/0291. ook die is met de fabric papier gestanst en opgeschuurd.de bloemen die je hier ziet zijn de  Floral Flourishes bloem 6002/0159 en die is uigesneden uit verschillende kleuren vilt.

In het midden vond ik het toch leuk om met een poppetje te werken.
en heb ik gekozen voor de Sherri Baldy 6410/0901. Ik heb haar ingekleurd met de Faber Castell potloden.

en ik heb haar in het gras gezet. die zijn gemaakt met de gras border 6002/0137 van Noor!design.
en afgewerkt met wat fladderende vlinders van de paper arts van Dutch Doobadoo.

groetjes Martine


5 opmerkingen: