Translate

dinsdag 12 november 2013

canvas doek
even een vrolijk canvas doek.. even weer wat anders dan een kaart.  ja.. ik vind gewoon alles leuk om te maken :)
dit keer heb ik een bestaand canvas doek bewerkt met de masks van Dutch Doobadoo. en met viva decor modelier creme ingesmeert... even laten drogen.. en daarna met Mayagold erover heen geveegd... zo creer je een prachtige glans over je project... en daar hou ik nou eenmaal van :)
het afdrukje wat ik hier heb gebruikt is van studio light.
en de blaadjes zijn gemaakt met de paperarts vellen van dutch doobadoo. ook deze zijn gekleurd met de papersoft van Viva decor.
en de tekst is gemaakt met de clear stempel van Noor!design

Liefs Martine1 opmerking:

  1. Heel erg leuk die canvas, lijkt me ook leuk om te doen !
    Gezellige (knutsel) avond nog ☺
    Liefs van Erica ☼

    BeantwoordenVerwijderen