Translate

woensdag 2 oktober 2013

Canvas project


Hallo allemaal,
dit keer eens een canvas doek.. weer eens wat anders dan een kaart.. vind je ook niet?
en ik moet je zeggen... ik vind dit echt geweldig leuk om te doen.
Als eerst heb ik het witte saaie canvas doek bewerkt met 2 kleuren viva decor diamond tex. in combinatie met de dutch doobadoo stencil Artikel nr: 470.715.004. ik heb de diamond tex dus met 2 kleuren door elkaar aangebracht.. gewoon klodder aan de eene kant.. en andere kleur aan de andere kant.. en door elkaar mengen... het kind in mij komt dan helemaal los he.. ik ben gek op kliederen.
het ziet er dan zo uit:

ik heb dat geheel even laten drogen.. en daarna heb ik het hele canvas doek behandeld met mayagold blauw dit is een soort verf.. met een hele mooie subtiele glans.
toen ben ik met de bakstenen stencil: Artikelnummer: 470.715.002 aan de gang gegaan. dit heb ik gewoon gedaan met witte structuur verf.. en daarna wat zwarte inkt overheen geveegd voor een iets wat nonchalant effect.
daarna heb ik de fotos erop geplakt. en de kant en klare bloemen die ik hier gebruikt heb, zijn bewerkt met inka gold.dit is een wat dikkere pasta.. die ik iets aanmaak met water.. daarna over je stansje/blaadje/bloem heen.. en hij krijgt een prachtige gouden was laag.
de vlinders zijn daarmee ook bewerkt.. en de vlinders zijn van dutch doobadoo vlinders Artikel nr: 472.948.007 in het hart van de vlinder heb ik wat plakpareltjes gedaan.. vond ik wel een grappig effect geven.
de swirls die gebruikt zijn zijn de dutch doobadoo Artikel nr: 472.948.006. ook die weer groen gemaakt en weer met de inka gold erover heen. je maakt het dan echt af met een glans laag.
Ik ben heel benieuwd wat jullie er van vinden.

Liefs Martine


5 opmerkingen:

 1. Ik vind het een prachtig kunstwerk! Heel mooi geworden, dat geklieder! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, die is schitterend Martine!
  Die zal vast mooi hangen in de kamer. :D

  Liefs Marit

  BeantwoordenVerwijderen
 3. je canvas is helemaal geweldig Martine! Zo leuk :)
  Groetjes Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ben er helemaal weg van supermooi gemaakt.
  mandy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Schitterend Martine, ik vind het prachtig.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen