Translate

zaterdag 21 september 2013

easelcard


Hallo allemaal,
dit keer een kaart gemaakt met een "oudje"Frame vierkant Artikel nr: 6002-0147 uitgestanst uit een dik soort karton. zo blijft eigenlijk alles in de mal zitten. Ik vond het wel een leuk effect hebben.
de stempel die ik hier gebruikt heb is van WEE stamps.  als sluiting van de easelcard heb ik het nieuwe Hoek Franse Lelie Artikel nr: 6002/0261
ik heb hier de bloemen gemaakt met de Floral Flourishes bloem 4 Artikel nr: 6002/0159 en ik heb deze uitgestanst van vilt.. krijg je gelijk weer een heel ander effect. de mini bruine swirls zijn gemaakt met de ovaal stans Artikel nr: 6002/0258.

Liefs Martine 

5 opmerkingen:

 1. Hoi hoi Martine,
  Idd een heel leuk effect met dat dikke karton.
  Ziet er leuk uit. Trouwens de hele kaart ziet er leuk uit.
  Fijn weekend
  Gr de knutselheksen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat "oudje" doet het nog steeds erg goed! Leuk de bloem van vilt!
  groetjes, Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hi Martine,
  Het geeft zeker een leuk effect, als je alle stukjes in de stans laat zitten.
  Een beetje schilderijlijstje-achtig.
  Vanmorgen kwam ik niet op je blog. Het blog waar ik naar op zoek was, bestond niet meer.
  Had allerlei rare dingen.
  Nu geloof ik weer goed.
  Het geheel van je kaart is prachtig gelukt. Beter dan de mijne gisteren.
  gr leny w

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er nog prima uit voor een "oudje",maakt het juist nog leuker en uitdagender vind ik altijd.Leuk idee om eens met andere materialen te stansen om andere effecten te krijgen.Een dikke pluim Martine en bedankt voor de inspiratie,lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen