Translate

maandag 22 juli 2013

vakantie tasje

                                                               

Nou... zoals je afgelopen dagen hebt kunnen zien.. waren dat de Cadeau tasjes van de Juffen van Marit.
Maar dan hebben we nog 2 juffen... namelijk die van Mijn andere dochter Elisa.. die gaat na de zomervakantie naar groep 3. dus die krijgt een hele nieuwe juf..
en bij deze juf heeft ze 2 jaar in de klas gezeten.. dus ik heb een vakantie tasje gemaakt.. vol met leuke en lekkere dingen :)


De ene juf van Elisa gaat elk jaar met de boot op vakantie... en aangezien ik van persoonlijke kadootjes hou.. vond ik het leuk om ook echt iets persoonlijks te maken... de achtergrond stempel is van Magnolia.. ik had die zelf niet... dus mijn lieve DT collega Ineke was zo lief me wat afdrukjes te sturen.. want bij dit nieuwe schattige stempeltje van magnolia vond ik deze achtergrond natuurlijk wel super leuk bij passen.

het papieren tasje heb ik beplakt met designpapier
Gelukkig had ik nog wat "oud" papier over van Maja design.. want deze kleurtjes passen natuurlijk perfect bij het "zee thema"
 ik heb rond om het afdrukje het designpapier eruit laten komen.. krullen ingemaaakt.. zo geeft het weer een heel andere effect.
verder alles afgewerkt met kant en klare bloemen in de kleurtjes.. na flink zoeken naar een bijpassend bedeltje (ik heb zelf niks met thema zee)  kon ik nog ergens een schelpje vinden.. en die heb ik er dus bij gehangen.
ook vond ik nog parel koord. past ook natuurlijk wel leuk bij dit thema.
de tekst is gemaakt met de stempels et bedankt: Artikel nr: 6410/0020
en dan als afwerking nog wat veren en aan het handvat nog een grote strik van Tule.


ik hoop dat jullie het tasje weer leuk vinden! en tot snel maar weer
Liefs Martine6 opmerkingen:

 1. Hoi Martine,ik vind het een súperleuk tasje,leuk zoals je dat dp om hebt laten krullen,geeft een heel speels effect en de kleurtjes zijn natuurlijk heel fris en passend bij dit thema,lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Martine. Wat een leuk tasje met veel leuke details. Dit thema heb ik idd nog niet eerder bij jou gezien, maar je hebt t super gedaan! Had ook niet anders verwacht haha. groetjes Marjon

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super leuk tasje.
  Groetjes Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een juweel van een tasje met deze prachtig gekozen kleuren alles komt zo mooi uit ! En lekker verkoelend hihihihi

  Gr Antoinette

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Martine, echt zo mooi geworden. Geweldig leuk om zo weg te geven.

  Liefs Ineke

  BeantwoordenVerwijderen