Translate

zaterdag 5 januari 2013

kado voor jongens

Jullie waren zo enthousiast over mijn vorige kerstpost met het kadotasje voor de juf... dat ik dacht.. ik wil jullie nog een variant laten zien.. maar dan NIET kerst.. want dit zijn gewoon leuke kleine kadotjes om weg te geven.. deze heb ik gemaakt voor mijn neefjes.. wat is er nou leuker dan een lekker geurtje krijgen?

ik heb gewoon van die plastic zakjes gebruikt.. en aan de bovenkant heb ik de In- shape mal nr 2  eigenlijk een rustige basis.. het stempeltje is van C.C. design.. en om hem toch een beetje een stoer effect te geven heb ik sterren gestanst.. deze staan op de: creative shape nr 8
en ik heb ze hier en daar afgewerkt met wat knoopjes..

aan de onderkant heb ik nog de creative tags nr 4 gebruikt. met de tekststempel: puur genieten.

ik hoop dat jullie dit ook weer een leuk voorbeeld vonden!

Liefs Martine


deze producten heb ik gebruikt:8 opmerkingen:

 1. Sven, Pascalen en Kevin zullen vast heel blij zijn met die onwijs leuke kadootje. Op deze manier is het geurtje veel leuker te geven dan de normale verpakking. Prachtig en lekker stoer ziet het uit.
  Fijn weekeinde en groetjes,Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat prachtig kadootje
  Groetjes Margeet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is een hele leuke variant,
  zo is een cadeau krijgen echt een feest.

  Een gezellig weekend :)
  Lieve grtjsss Erica ¤

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo'n cadeautje is altijd wel leuk om te krijgen Martine.
  Valt zeker wel in de smaak denk,bij de Mannen.
  Heb verder een fijn weekend.

  Gr Leny Hempen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze zijn ook helemaal super Martine, top.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi hoi Martine,
  Wat zijn ze gaaf!!!En wat zullen je neefjes lekker ruiken.
  Wat een mooie kleur papier heb je gebruikt.En leuke namen(mijn broer heet ook Pascal).
  gr knutselheks

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Martine,

  Wat lijkt mij dat enorm leuk als je dit als kind krijgt! Toppie hoor!
  Groetjes, Anja

  BeantwoordenVerwijderen