Translate

donderdag 11 oktober 2012

magneten swap


Ik zat weer eens te kijken op de Nederlandse swappers site... dat is leuk! een magneten swap... en voor dat ik het wist had ik mezelf al opgegeven.. en na een weekje kreeg ik mijn maatje te zien.. wat maakte ze prachtige dingen! oh jee... en wat moet ik in vredes naam gaan maken.. ik ben helemaal niet creatief met naald en draad... het zweet stond me op de rug... WAT MOET IK MAKEN!

er gingen 2 slapeloze nachten voorbij... toen ik dacht.. ik maak gewoon mijn eigen magneetbordje... en ik maak hem gewoon ala martine... even afstappen van het idee dat het iets met naald en draad moest worden...

 Nou daar ging ik... eerst naar de HEMA om magneetpapier te kopen.. dat heb ik vervolgens beplakt met design papier... en daarna heb ik 3 magneten gemaakt... een met haar naam.. want dan is het toch nog een persoonlijk kado.... een magneet met en notitieblokje... zo kan ze wat op haar eigen magneetbord schrijven... en als 3e een stempelafdrukje.. want tja.. een project zonder afdrukje is geen martine projectje....

wat vinden jullie ervan?


 dit is het prachtige pakket wat ik van haar gekregen heb... en ik ben er super blij mee! dank je wel Bouwiena.

23 opmerkingen:

 1. nou das toch leuk, met die paddestoelen schattig xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi hoi Martine,
  Wat leuk is dit!En wat maakt ze inderdaad mooie dingen.Vooral de die bloemetjes heeel schattig.Even een vraagje:je heb het over magneetpapier bij de Hema.Bedoel je daar de magneettape mee of zijn dit echt vellen papier?Ik vind jou project ook leuk.ik ga eens een kijkje op je link nemen.
  gr knutselheks

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik heb magneet PAPIER gebruikt bij de hema. vellen van 10 bij 15 cm.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg leuk Martine.Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw erg leuk geworden, en idd ala Martine!!
  Wat je gekregen hebt is ook erg leuk!!
  Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Weer eens wat anders en hartstikke leuk gedaan! En jij bent ook goed bedacht! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh heel leuk gemaakt zeg,
  prachtig om te werken met magneet,
  ik heb het ook van de hema in huis.
  Leuk ook wat je terug gekregen hebt.

  Grtjs Erica ☼

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat prachtig Martine
  Fijn weekend
  Groetjes Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 9. hoi martine
  nou ik zie twee prachtige setjes die jullie elkaar gegeven hebben,dus beide genieten ervan!
  fijn weekend en groetjes van corry

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk gedaan Martine en leuk wat je opgestuurd heb gekregen.
  groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Onwijs leuk gedaan en inderdaad helemaal ala Martine!!!

  Lieve groetjes Marja.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Prachtig gedaan Martine.
  Superleuk toch hoe je jouw eigen draai eraan geeft!!
  Ik heb het ideetje van de notitieblokjes ook van jou "geleend" vind ze zo superleuk om te maken. Dus bij deze ook bedankt hè meis!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Super Martine! Heel mooi gemaakt, dat magneet papier is leuk zeg! Bedankt voor het idee, ik ga er zeker eens naar kijken. Ben momenteel even niet veel aan het scrappen maar ik ben heeeeeeeel veel aan het haken!! Van alles en nog wat voor de meiden en wat interieur dingetjes enzo, helemaal leuk. Wil er steeds nog eens iets van op mijn blog zetten maar daar komt het gewoon even niet van. Fijn weekend! Liefs, Linda.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hoi hoi Martine,
  bedankt voor je antwoord .ik zal eens gaan kijken of ze bij een Hema bij ons in de buurt dit ook verkopen.Fijn weekend
  Gr knutselheks

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Heel leuk gedaan, wat een moeilijke opdracht. Wat je hebt gekregen is ook erg leuk.
  Groetjes van Sjakkie

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik vind hem super origineel!!! Altijd lekker dicht bij jezelf blijven blijkt toch maar weer het beste te werken. Heel mooi resultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hoi Martine,

  Jouw magneet wordt hier goed gebruikt. Wat jammer is zie nu pas dat er nog twee magneten (mijn naam en het popje) bijzaten en die zijn waarschijnlijk dan in de enveloppe achter gebleven. Ik ga de foto van mijn swap even kopieeren en ook op mijn blog plaatsen.

  Groetjes, Bouwiena

  BeantwoordenVerwijderen