Translate

vrijdag 20 april 2012

notitieboekje met embosspoederHallo allemaal,

Op het artspecially event in zeist afgelopen weekend... zag ik ze weer aan het werk met de embosspoeders. mijn vriendin sabine die met me mee was.. kende dat niet. en stond vol verbazing te kijken hoe leuk dat spul eigen toch wel was.. en schafde het aan.. ze zei tegen me.. is dat niks voor jou dan? tja.. weet je.. heb dat spul werkelijk allemaal in huis.. in alle kleuren van de regenboog... haha.. maar doe er niks mee.. nou ze vond dat ik dat toch maar weer eens uit de kast moest gaan halen... whahaha....

Ik ben dus maar eens aan de gang gegaan.. maar dan toch op een hele andere manier dan ik zelf gedacht had.. want waarom zou ik het afdrukje ZELF niet gewoon embossen... hoe zou dat effect zijn... nou wat let je martine.. dacht ik.. gewoon doen!
het effect is misschien wat "hard" maar hij knalt er wel lekker uit toch?
ook de clock van tim holtz heb ik geembost met een koper kleurtje.. ook hiervan is het effect gewoon erg grappig... En ik wil sabine ook even bedanken dat je me even hebt uitgedaagd... ga zeker weer eens vaker pakken...

verder heb ik weer eens gewerkt met mijn flower retro ponsen van EK. ook hier wil ik weer even wat vaker mee werken.. met mijn ponsen... heb er zoveel.. en gebruik het te weinig.. herkennen jullie dit? dat je zoveel in huis hebt.. waar je niks mee doet.. en zo zonde is.. ik zie het als een nieuwe uitdaging :) whaha.
ik ben benieuwd wat jullie er weer van vinden.

ga ik weer lekker verder stoeien met mijn poedertjes.


Liefs Martine

27 opmerkingen:

 1. ziet er weer super ook ,en een super idee

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er schitterend mooi uit en de stempeltjes met embospoeder ziet er frisser uit dan met gewoon stempel inkt. Ook de klok ik erg mooi en mijn vriendin doet dat ook zo als jij beschrijft.
  Ook ik heb natuurlijk spullen die ik aangeschaft heb en waar ik helaas te weinig mee doe.
  Fijne dag en groetjes Els

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super gaaf notitie blokje is dit geworden.
  Heel leuk gedaan.
  Wat geeft dat een super leuk effect zeg!
  Ik ga het ook eens proberen.
  Geweldig leuk!!

  Lieve groetjes Noriko
  norikoskaarten.blogspot.com
  Ps. bedank je vriendin maar voor de aanmoediging!! hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij is hartstikke leuk geworden.
  Groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hoi martine
  nou ik heb ook embossingpoeder in huis maar weet nog steeds niet wat voor stempelinkt je moet gebruiken om met die poeders te werken:-(( maar jij hebt er weer een schattig boekje van gemaakt,erg mooi!
  groetjes van corry

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goedemorgen,

  Wat is hij gaaf geworden en ben heel blij dat je het "stof" weer van jouw embospoeder hebt afgeblazen, haha. Op de foto komen de kleuren wel heel gaaf uit, misschien in het echt te hard, maar ik zie dat nu niet.
  En dat boekje is ook supermooi.
  Werk ze komende dagen en we chatten wel weer!! groetjes, sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nou Martine , het resultaat van je geknoei mag er wezen , hoor. Erg mooi geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtig boekje.
  Zo zie je maar weer dat je op de beurs weer leuke idee opdoet.
  En je embossingpoeder weer eens uit de kast komt.
  Fijn weekend
  Groetjes Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Erg mooi project Martine en het embossingpoeder erg mooi, op de klok komt tie goed overgeeft een heel leuk effect.
  Ja we hebben genoeg maar we willen steeds weer iets nieuws je bloemen zijn ook erg mooi.
  groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wat een leuk boekje heb je weer gemaakt martine het ziet er weer goed uit
  gr sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk dat je nog even bij mijn koeien heb gekeken.
  groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 12. wat een super leuk boekje weer zeg

  Liefs Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ziet er heel mooi uit Martine.!!! Fijn weekend Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een schattig notitieboekje Martine.
  Echt super lief.
  Heb een heel fijn weekend.

  Gr Leny Hempen

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Heel mooi Martine, het is weer eens iets anders op deze manier.

  Lieve groetjes Suze

  BeantwoordenVerwijderen
 16. heel mooi geworden!
  mooie kleurencombi, en ja ik heb ook dingen liggen dat je denkt; dat moet ik eens meer gebruiken.....
  dus ik ga ook eens mijn best doen vna het weekend :)
  groetjessssssss

  BeantwoordenVerwijderen
 17. wat heb jij lekker gespeeld zeg! het resultaat mag er zijn!
  Ik vind hem weer superde super.
  mandy

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een super gave creatie weer Martine!!

  Lieve groetjes Marja.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een schitterende kaart Martine.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Hoi Martine

  Wat gaaf, ik vind de kleuren erg mooi.
  Inderdaad soms vergeten we wat we allemaal al hebben, soms even shoppen in je eigen hobbyruimte is toch wel handig:))

  Lieve groetjes
  Danoesja

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Heey Martine,
  WAUWWWWWWWWWWWWWWWWWWW, HÉÉÉÉÉÉL ERG MOOIJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!
  Goed gedaan zeg.
  Hele-Lieve-Knutsel-Groetjes Fienny :)

  BeantwoordenVerwijderen