Translate

vrijdag 23 december 2011

De CANDY

Hallo allemaal,

Ik wil even een mededeling doen over de candy.. normaal zou hij morgen aflopen. maar ik heb van 2 mensen de kaart nog steeds niet ontvangen.. en dat vind ik jammer. het is natuurlijk ook super druk. en ik wil iedereen een kans geven.
ik stel hem dus even uit tot 31 december. op zondag 1 Januari maak ik de winnaar bekend. dan hebben we nog een week de tijd. ik ga er vanuit dat de TNT ze dan ondertussen wel gebracht heeft.

sorry voor de uitstel. maar ik vind het anders erg sneu. ik hoop op jullie begrip!

groetjes martine

5 opmerkingen:

 1. Natuurlijk heb ik hier begrip voor. Wat zul jij lekker veel kaarten krijgen.... Gezellige kerstdagen !! Christa.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Martine,

  Ik lees jou berichtje.
  Maar vraag me nu af of je mijn creatie hebt ontvangen.
  Ik heb hem je wel toegestuurd, en hoop dat ie niet is zoekgeraakt.

  Groetjes, Durvina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Helemaal prima Martine, het zou inderdaad super sneu zijn en als je weet dat er nog iets in de pijplijn zit is het super attent van je te wachten. Ik vergat helemaal te zeggen dat je label enig is!!

  Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Natuurlijk heb ik daar begrip voor! Het is hartstikke druk bij de post, mijn kaartjes komen ook allemaal heel laat aan.

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen