Translate

donderdag 3 november 2011

Label kaart
zo... wat een geweldige gezellige dag hebben mijn moeder en ik gister gehad op de kreadoe.
gezellig even met iedereen weer gekletst. en weer een hoop informatie in het hoofd ;) haha ik merk dat ik soms als een kip zonder kop over die beurs ren. ik zie zoveel. er borrelt dan al snel vanalles naar boven... maar ik wil altijd alles tegelijk! en dan is een kreadoe voor mij altijd een beetje chaotisch! gelukkig gaat mijn moeder morgen nog een keer. dus heb al een lijstje doogegeven wat ik toch nog wel heel graag zou willen haha handig hoor! als moeders 2x gaat.

Jullie vroegen al of ik foto kon plaatsten met mijn nieuwste spulletjes.. maar weet je.. dat doe ik liever niet.. en dat is niet omdat ik dat niet met jullie wil delen.. maar ik wil niemand de ogen uitsteken. de een heeft gewoon wat meer te besteden dan de andere. en ik wil niemand daarmee kwetsen of jaloers maken. dus ik maak dus geen fotos van de aankopen. je ziet ze vanzelf wel voorbij komen op mijn blog (LOL)
want tja.. als je terug komt van de kreadoe.. bruis je dus echt van de ideeen. dus ben ik gelijk aan de gang gegaan. en ik wou eens iets anders als anders.. en het vintage spreekt me wel aan. maar vind ik moeilijk om "eigen" te maken.. dus ga aan het oefenen ;)

Het label is gemaakt met de stans van Tim Holtz Tag & Bookplates. ik heb hem gesneden met chipboard. zodat hij wat steviger is.
het label (bookplate) zit ook in deze stans en is bewerkt (net als het label zelf) bewerkt met de distress stains deppers.
het papier wat ik gebruikt heb is van Fabscraps timeless travel
het stempeltje is de limited edition van Magnolia. ik heb haar ingekleurd met de copics en bewerkt met stickles en glossy accents.
de cirkel wat om haar heen staat is de stans van Tim Holtz: WEATHERED CLOCK . de bloemetjes en de blaadjes die ik gebruikt heb zijn gemaakt met de stansen van crealies . de blaadjes heb ik bewerkt met distress stains en dan de witte versie. en die blijft ook mooi wit!
het tekststempeltje is van crealies.

iedereen die nog naar de kreadoe gaat: veel plezier!

en ik ben benieuwd wat jullie van mijn vintage label vinden?

graag wil ik meedoen met de challenge:

the dutch magnolia chickies favoriete magnolia stempel... tja.. tis een beauti deze ;)
simply magnolia lace ad buttons
simon says buttons

oh... en hier ben ik zo trots op, Jolanda heeft voor mij een logo ontworpen ( tijd geleden al) en daar heeft manlief een stempel van laten maken. vanaf nu zijn al mijn projecten gelabeld :)

45 opmerkingen:

 1. Zo eeh, dat ziet er goed uit! Lekker roze,en een tikkie stoer! Je hebt groot gelijk dat je je aankopen niet op de foto zet, ik zelf doe dat ook niet zo heel snel ;) Gewoon lekker gaan spelen met je nieuwe spulletjes dan zien we dat vast en zeker voorbij komen op je blog!

  Groetjes
  Katinka

  BeantwoordenVerwijderen
 2. prachtig
  ik heb ook 1x mijn aankopen op blog geplaatst
  maar id beetje ogen uitsteken
  zo zet ik dus ook geen verjaardagskadootjes of sinterklaaskadoos op hyves, want dan zie ik andere kindjes die het moeten doen met iets kleins en dan denk ik al gauw wat zijn die kindjes van mij verwend

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige labelkaart Martine! En geniet vooral van je nieuwe aankopen. En het hoeft inderdaad niet op de foto, doe ik ook nooit.

  Groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauwwww wat een gave tag echt super!!! En je aankopen zien we wel terug in je creaties toch!
  Wel leuk om te lezen dat je een leuke dag hebt gehad, ikzelf ben nog nooit op de Kreadoe geweest mss volgend jaar, maar meestal ga ik naar de beurs in Rijswijk dat is lekker in de buurt niet zo groot en heerlijk vertrouwd!
  Heel veel plezier met je nieuwe aankopen en ik kijk uit naar de creaties die je ermee gaat maken!
  Lieve groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Martine,
  Wat is je eigen stempel leuk geworden! Zeer herkenbaar. Mooie label heb je gemaakt.
  Zit zelf ook al tijdje te twijfelen of ik die stans van Tim zal kopen.Maar ja, er is zoveel leuks.
  groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wow heel erg gaaf gemaakt weer zeg :D:D

  Liefs,
  Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je eigen blom dat is me toch een gave stempel!! Die moeder van jou, is die zo fit dat ze 2x naar de KreaDoe kan en achter jou -kip zonder kop die bruist- aan kan rennen, niet te geloven!! Knap dat je daar direct al borrelt van de ideetjes, maar inmiddels weten we allemaal maar al te goed hoe jouw crea-brein overtime draait, hihihi...ga vooral zo door Martine!!!

  Liefs, Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo Martine,
  GAAF, GAAF en nog eens GAAF. Ik zie alleen door al die GAVE versieringen het label bijna niet meer ☺☺☺ en daarom ziet ik nu hier te lachen.
  En Tilda is zoooo GAAF ingekleurd.
  Verder zie ik alleen maar GAVE creaties op je blog.
  Liefs Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 9. o leuk meis ik verheug me altijd zo op de Kreadoe ik ga morgen heerlijk idd nieuwe ideeen op doen en heerlijk genieten !
  en gelijk heb je dat je je aankopen niet op de foto zet is soms voor een ander minder leuk !

  Je eigen stempel is Super !!

  Groetjes Cora

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Martine,
  Wat heb je een prachtige label gemaakt.
  En je handtekening-stempel is geweldig, lief van je man om er een stempel van te laten maken.

  Lieve groetjes Sieta

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi Martine,

  wat een leuk label prachtig in elkaar gezet er zit echt vanalles op .
  Fijn dat je zo hebt genoten, wij gaan zaterdag.

  groetjes annemarie en merit

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi Martine

  Ik vind doordat je de opmerking maakt over ogen uitsteken dit juist nu doet,

  groetjes Marina

  BeantwoordenVerwijderen
 13. hallo martine
  nou je kan mij de hand geven want ik schiet ook van her naar der over de beurs,maar mijn dag begon extra goed. bij de kassa kwam een jonge vrouw naar mij toe met de vraag of ik een entreebewijs wilde hebben,ja graag!!
  dus gratis naar binnen:-))
  groetjes van corry

  BeantwoordenVerwijderen
 14. wowwwwwwwwwwww wat is dit prachtig Martine en wat een mooie kleuren ik vind het een plaatje ik ben jammer genoeg dit jaar niet naar beursen geweest jammer hoor

  Liefs Nellie

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hij prachtig geworden! Blij dat je het leuk hebt gehad op de Kreadoe, ik vond het ook weer erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een geweldige labelkaart. Super mooi!!
  groetjes Annette

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Heerlijk om te lezen dat je een leuke kreadoe dag gehad hebt en dat je mams met je boodschappenlijstje nog een keer gaat. (lol)
  De label vind ik schitterend mooi en ook je eigen naam stempel is bijzonder mooi.
  Groetjes van Els en geniet van je spulletjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een geweldige labelkaart. Ik wil er vanavond ook eens voor gaan zitten. Heb er nog nooit een gemaakt. Wat leuk om te lezen dat anderen ook zo over de kreadoe lopen. Je verhaal is zoo herkenbaar voor mij. Ik ben 's avonds nog altijd helemaal hyper en wil dan eigenlijk nog van alles.
  Ik ga zaterdag, heb dus nog even wat voorpret.
  Groetjes Mirande

  BeantwoordenVerwijderen
 19. wat een prachtige kaart.
  Wat fijn dat het leuk was op de krea doe.

  Groetjes sylvia.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Hij is gaaaaaaaaf! Die vintage-stijl is goed gelukt. Ik ben dol op de combinatie van het bruine met het roze! Prachtig! Ik ben ook een fan van de tag-en-bookplates-stans. Volgens mij heb je de bookplate ook nog ergens anders mee bewerkt, hij glimt zo mooi! Bedankt, ik heb weer genoten! Veel plezier met de aankopen!

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 21. dit is idd wel handig dat je je moeder nog een lijstje mee kunt geven, en dit label is in een woord schitterend

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wauwwww super gaaf Martine!!!! Wat een super mooi geheel weer!!

  Leuk dat je zo goed geslaagd bent op de beurs, dan zien we komende tijd vast weer geweldig gave projecten van je ;-)

  Had jij dan toevallig een rood shirt/truitje aan gister? Volgens mij heb ik je daar wel gezien... Dacht dat ik je herkende vanaf je foto, maar wist niet zeker of jij het was, dus maar niet aangesproken. Stel je voor was het iemand anders... Haha.

  Liefs Jenine

  BeantwoordenVerwijderen
 23. wat fijn dat je het zo leuk had op de kreadoe.
  ik mocht niet, had mezelf voor de uitdaging gesteld om niets nieuws meer te kopen tot einde van het jaar.....valt niet mee hoor.
  Maar over je label: hij is supergaaf!!!
  mooie kleuren bij elkaar en dat kantje erachter, mooie details in een woord Prachtig!
  groetjesssssss

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Super mooi vintage label, fijn dat je het naar je zin hebt gehad op de kreadoebeurs.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Hoi Martine

  Wat een prachtige label kaart.
  Echt een lieverdje.


  Gr Leny Hempen

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Prachtige tag en hartstikke goed gelukt in deze mooie stijl!

  Groetjes, Loes

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wat een schitterende Label echt een plaatje zeg.
  Ik ben net volger van je geworden en ik vind dat je ontzettend leuke creaties maakt
  Ik kom zeker nog eens langs

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Wauw Martine! Gaaf hoor dit vintage label! Erg mooi gemaakt! Leuk dat je naar de Kreadoe bent geweest! Ik ga dit jaar niet en natuurlijk heb ik een heeeeel klein beetje spijt daarvan ;-) ik vind het altijd echt geweldig! Nou ja, wie weet volgend jaar weer. Groetjes, Linda.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Wat heb je weer iets prachtigs gemaakt! En die tag is echt ontzettend gaaf!
  Gr-jes Mariken.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Je label is schitterend, helemaal leuk geworden zo in die vintage stijl. Super zo'n persoonlijke stempel en hij is ook echt zo leuk met die bloem.
  Gr, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Wat een prachtig label.
  Zo te lezen heb je een gezellig dag gehad op de Krea doe
  groetjes Margreet.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Wowww wat heb je dit schitterend gemaakt,lief die stempel,mooi ingekleurd.
  Heel mooi papier en details.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Schitterend resultaat...en plezier met je aankopen hoor!

  groetjes, Alie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Wat leuk dat je de vintage ook gaat proberen, deze label had al een aardige vintage look. Volgens mij heb je dit ook snel onder de knie.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. ohhh wat een mooie creatie zeg, en ik snap het hoor dat je eigenlijk niet wil laten zien van je aankopen, sommige mensen vinden dat helemaal niet zo leuk, ik heb er geen moeite mee, maar ik begrijp je wel xx

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Wat heb je een mooie creatie gemaakt en volgens mij wordt de vintage look je ook zo maar weer eigen. Deze is in elk geval goed gelukt. En dus een leuke dag gehad met je moeder, is altijd gezellig om wat met zijn 2en te doen. En dan heeft ze nog de energie over om nog een keer te gaan, mazzel voor jou dus voor de vergeten spulletjes. En je hebt gelijk wat betreft de foto, heb daar helemaal niet bij stil gestaan. Ik geef daar niks om, brengt mij soms weer op ideetjes, maar het kan jaloezie opleveren bij andere mensen.
  Heel veel plezier met je aankopen en op naar de volgende creeaties
  groetjes,
  Janna

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Wat een onwijs leuke tag!! Echt helemaal geweldig met die bloemen zo, ik vind het echt en heel mooi geheel!!

  xxAngela

  BeantwoordenVerwijderen
 38. What a stunning creation this is! Such detail and I like the fact you didn't forget the back too. Tracy xx

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Wat gaaf die eigen naamstempel !! En je label is ook super. Heel mooi in het roze. Christa.

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Heel mooi label. Leuk dat je meedoet bij DMCC

  Groetjes Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Oh this is so cute and gorgeous details too.
  Thanks for joining us at Simon Says Stamps Challenge.
  luv
  Debby

  BeantwoordenVerwijderen
 42. WAUW Martine SCHITTEREND gemaakt
  bedankt voor je deelname aan DMCC
  groetjes miriam

  BeantwoordenVerwijderen
 43. In 1 woord: SCHITTEREND!! Bedankt voor het meedoen met de challenge van The Dutch Magnolia Chickies.

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Prachtige creatie. Ja en deze stempel is ook een beauty. Welke van magnolia niet ;lol).
  Leuk dat je mee doet aan de challenge van DMCC.
  Groetjes Anneke.

  BeantwoordenVerwijderen