Translate

donderdag 13 oktober 2011

bedankt allemaal + fotoshootSjongen... wat heb ik een partij post ontvangen de afgelopen week! de ene kaart nog mooier dan de andere kaart. en het is toch helemaal geweldig om zoveel post te mogen ontvangen! ik had al verteld dat ik jullie even een foto zou laten zien.
dus daar zijn ze dan :)


Zoals jullie gelezen hebben, heb ik van mijn man voor mijn verjaardag een professionele fotoshoot kado gekregen... daar gaat een verhaal aan vooraf natuurlijk.
ik ben in 1,5/2 jaar tijd. ruim 25 kilo afgevallen. doormiddel van veel sporten. zoals jullie misschien wel gezien hebben heb ik in Juni de Halve marathon van Zwolle gelopen (21,5km) je moet weten. dat ik 1,5 jaar geleden nog niet van lantaarnpaal tot lantaarnpaal kon lopen. dus dat was voor mij een hele prestatie.
en mensen zeggen wel. jemig! 25 kilo... knap! ja dat is het misschien ook wel. maar als je een groot deel van je leven "stevig" bent geweest.. is dat heel moeilijk om in te zien dat je nu dus echt 25 kilo lichter bent. tuurlijk zie ik dat aan mijn kledingmaten... maar soms heb ik wel moeite om dat in te zien. en Henk vond dit het ideale moment om mij een fotoshoot kado te doen. want hij zegt: je mag trots zijn wat je bereikt heb. dus nou... daar ging ik dan... dood eng natuurlijk. maar ik ben blij dat ik het gedaan heb.
ik zou jullie 2 van de 3 sets laten zien. de "normale"en de "stoere" martine.
nogmaals: bedankt voor al jullie felicitaties! ik heb er echt van genoten!

39 opmerkingen:

 1. hallo martine..
  alsnog gefeliciteerd met je verjaardag..
  leuk die fotoshot..
  en knap dat je 25 kilo er af hebt..
  ben zelf 18 kilo af gevallen is niet zoveel maar als bij je.
  maar ik weet dat je hebt moeten knokken.

  groetjes henny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat ben je lekker verwend met kaarten.
  knap om 25 kilo af te vallen hoor.
  het zijn hele mooie foto's
  groetjes miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou Martine,je bent echt een plaatje.
  Twijfel a,u,b. niet meer aan je eigen,je bent echt een prachtige vrouw.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ohhh wat gaaf die fotoshoot, schitterend zijn je foto's, maar ik vind het dan ook super knap dat je 25 kilo bent afgevallen, complimenten daarvoor

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie foto's. Ik vind dat je terecht trots op jezelf mag enkan zijn. Zoveel afvallen en dan de marathon lopen. Echt bewondering voor je. Groetjes Marjo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, hartstikke knap, 25 kilo!!
  Je ziet er prachtig uit op de foto's
  Groetjes Gea

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, 25kilo eraf! Ben bijna jaloers op je. Zou er ook super graag wat af willen hebben maar het wil gewoon niet lukken.
  Maar wat een leuke foto's ook! Je ziet er echt prachtig uit.

  Groetjes,
  Heleen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat veel kaarten heb je gekregen,schitterend.
  Wat goed 25 kilo eraf.
  Leuke foto`s.

  Groetjes sylvia.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat knap zeg, 25 kilo eraf!! Wow, ecyht een prestatie en wat zijn je foto's mooi!! Groetjes, Frea

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw 25 kilo super meid, en wat een leuk kado een fotoshoot, mooie foto's! Geniet van je nieuwe ik hoor.

  liefs Amanda

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ben ook erg trots op mijn vrouw!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Proficiat !!!!
  En wat knap van je, daar heb je voor moeten knokken en vechten, je moet gewoon trots zijn op jezelf. Hele knappe foto's, met een pracht van een madam !!!!!!!!!!

  Grtjs Peggy

  BeantwoordenVerwijderen
 13. wat goed zeg 25kg
  ik was in juli 2007 na bevalling van chris over de 100kg en gelukkig met veel beweging en gezond eten weer richtig 73kg gegaan, ging weer beetje omhoog en in okt 2009 met bevalling van silvian ronde de 93kg....en nu zit ik weer rond de 75kg
  ben sinds vorige week maandag weer aan het bakkeren
  doeidoei

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hoi Martine,
  Alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag.Wat heb je een leuk kado gekregen van je man. Ik geloof best dat hij trots op je is dat je zoveel bent afgevallen.Knap hoor!!
  Ik heb een vraag. Kun je me vertellen waar de stempel Edwin als Dokter te koop is. Ik zou deze stempel dolgraag willen hebben.
  Alvast bedankt!!
  Groetjes van monique

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wow super zeg...daar mag je met recht trots op zijn
  Groetjes Nicolet

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Als nog gefeliciteerd met je verjaardag.
  Super hoor zoveel afvallen en een marathon lopen.
  Wat een leuk foto's.
  Groetjes Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ook van mij krijg je natuurlijk nog de felicitaties! De fotoshoot is prachtig, je mag gerust trots zijn op jezelf, niet alleen vanwege je gewicht maar zeker ook vanwege je sportieve prestatie: echt superknap!

  groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Meid ik ben vol bewondering, ik "vecht" mijn hele leve al met kilo's te veel en ik weet hoe moeilijk het is. Hou vol, vooral het sporten en geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hallo Martine,

  Alsnog gefeliciteerd erg knap 25 kilo en je kan zo door voor Fotomodel geniet ervan.
  Bea

  BeantwoordenVerwijderen
 20. hoi meis
  ik vind het super dat je zo verwent bent meis
  en jeetje je mag echt trots zijn op je lichaam meis, zeker hoe je het hebt gedaan allemaal
  dat verdient een dikke pluim meis
  liefs angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 21. hoi martine
  het leek wel of ik mijn eigen verhaal las:-))
  alleen ben ik een stukkie ouder,maar door mijn overgewicht 99,7 kilo bij een korte van 1.57 was ik tonnetje rond met alle klachten die daar bij komen,toen ben ik gaan bakkeren en weeg nu 65,4 kilo en hoeft geen insuline meer te spuiten en nu bijna 2 jaar later ben ik nog steeds op mijn gewicht,ja dat betekent wel doordeweeks bakkeren en in het weekend mag ik zondigen,dus ik weet wat je doormaakt maar je bent een echte kanjer en dat je man je zo hebt verwend is erg lief maar wel verdient,dus je krijgt van mijn een denkbeeldig kroontje om op die mooie fotó's te plaatsen!!
  groetjes van corry

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Alsnog gefeliciteerd met je 30ste verjaardag een jong blomje nog.
  En wauw wat een mooie kaarten heb je gekregen.
  En wauw wat knap om zoveel af te vallen.
  En wauw wat een prachtige foto's.
  Je mag trots zijn op jezelf hoor!!!
  groetjes, Marijke en Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Kicken meid!!!!!

  Ben zo enorm trots op je,.....je bent een kanjer.
  En ja ja ik hou van je stoere versie hoor,...te gek!!!

  Heb al je kaarten bewonderd...veel zeg...heerlijk genieten hoor.
  Warme groetjes,
  Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wat veel en wat mooie kaarten heb je gekregen!
  En je foto's van de fotoshoot zijn echte beauties. Schitterend!
  En terecht dat je man vindt dat je dit verdiend hebt.
  Groetjes, Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ik zie dat ze je niet vergeten zijn:-)
  En wat een mooie foto's zeg! Het staat je geweldig die 25 kilo minder!!! Een super prestatie waar heel veel mensen een voorbeeld aan kunnen nemen. TOP!
  Groetjes Mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Hallo Martine,
  Ten eerste alsnog gefeliciteerd !! En wat onwijs goed dat je zoveel afgevallen bent. Ikzelf ben ruim 2,5 jaar gestopt met roken (rookte bijna non-stop op een gegeven moment). Hierdoor ben ik 20 kilo aangekomen. Bedenk daarbij dat ik al niet al te slank was en je kan je misschien voorstellen dat ik een tikkeltje jaloers ben als ik je foto's zie... Ontzettend knap van je !!! Petje af !
  Groetjes,
  Esmeralda.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Oooh wat knap Martine, ik neem mijn petje voor je af, terecht verdiend zo'n prachtige fotoshoot.

  gr.Louise

  BeantwoordenVerwijderen
 28. De foto's zijn ontzettend leuk! Het lijkt me ook geweldig om dat eens te doen. En applaus voor je prestatie door hard werken zoveel kwijt te raken! Goed gedaan! Alle lof is voor jou!

  Groetjes, Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Wat een gave foto's en knappe prestatie .
  Ik ken het gevoel ben ook ooit heel veel afgevallen .En het heeft heel lang geduurd voordat ik het besefte .Met kleren uitzoeken liep ik altijd eerst naar de grote maten.
  liefs miriam

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Wauw Martine! Wat een super mooie foto's zeg! Vooral die laatste vind ik erg mooi, lekker stoer sta je erop! En je mag zeker heel trots zijn op jezelf, 25 afvallen das nie niks lijkt me zo! Meid, prachtig gewoon. Groetjes, Linda.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Jeemig Martine wat knap 25 kilo.
  Ik vind dat zo bewonderenswaardig dat je dat gered hebt. (mij lukt nog geen eens een ons).
  Nu al de halve marathon lopen meis wat stoer. Ik loop vijf pfff en dat al met moeite.
  En wat lief van je man die fotoshoot die is rete trots op je dat blijkt.
  Nog gefeliciteerd met je verjaardag en leuk al die kaarten.

  Liefs, Lieb

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Hoi Martine , wat een super gave foto's van jezelf !! Daar mag je zeker trots op zijn.... En wat een prestatie , 25 kilo eraf. Petje af !! En wat lief van je man , zo'n kado. En ook gaaf al die kaarten zo bij elkaar. Lieve groetjes van Christa.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. je mag best trots zijn op jezelf, 25kg is niet niks.

  foto's zijn erg mooi, geniet ervan

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Wow, Martine dat ziet er super gaaf uit. Vind het niet alleen knap dat je zoveel bent afgevallen maar ook zo mooi op gewicht blijft. Dat lijkt me ook behoorlijk moeilijk. De foto's zijn echt heel gaaf, vooral de stoere.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Wat knap dat je zoveel bent afgevallen!! Goed hoor!! Dan is dat idee van je man wel erg lief!! Ik vind het geweldige foto's!

  groetjes,
  Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Wat heb je veel kaartjes voor je verjaardag gehad, erg leuk! En wat een prachtige foto zijn er van je gemaakt. Je mag zeker trots op jezelf zijn, 25 kilo is heel veel!
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Wat een super mooie foto's zijn het geworden Martine, wat sta je overal mooi op!! Het is ook een hele prestatie 25 kilo eraf, je mag zeer zeker heel erg trots op jezelf zijn!
  groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Woohoo leuk zoveel post krijgen! Wat zal je er van genoten hebben!
  Prachtige foto's! Da's echt knap, 25 kg lichter, chapeau! Je bent in elk geval knap en de fotograaf heeft dat goed weten vast te leggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Echt knap hoor 25 kg eraf.....super en wat een mooie foto's.
  Nog gefeliciteerd met je verjaardag.

  groetjes Gea

  BeantwoordenVerwijderen