Translate

zondag 18 september 2011

belles and whistles ijzeren hart

Hoi

dit keer heb ik een projectje gemaakt. ik was in de stad bij ons.. en daar zag ik dit prachtige ijzeren hart.. en die ben ik gaan pimpen.

Het stempeltje wat ik gebruikt heb is van belles n whistles het leuke van deze stempel is.. hij is de hele maand maar voor 5 euro! te koop in de webshop. dus kijk HIER voor de aanbieding. ik heb het stempeltje ingekleurd met de copics en daarna uitgesneden met de nestabilities

De bloemen die ik gebruikt heb zijn van de merken van: magnolia, vintage flower and leaf. vintage daisies, magnolia tree.
de swirl heb ik gemaakt van vilt en een swirl stans van sizzix
de vlinder is gemaakt van de stans van Cheery lynn designs butterfly mini

ik hoop dat jullie hem weer leuk vinden.

groetjes Martine

27 opmerkingen:

 1. Wat is dit leuuuuuk. Geweldig hoe je het lint door de rand hebt verwerkt. ook de bloemen met de swirls zijn hier hier mooi op. Het afdrukje is ook heel leuk met daaronder weer dat mooie gaaslint(zo noem ik het maar). fijne zondag en groetjes Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is super leuk,en prachtige kleuren
  En wat een prachtig stempeltje
  Groetjes Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Martine, jij weet toch van elk "kaal" ding iets heel prachtig maken. Dit is ook weer zo leuk gedaan!
  Groetjes, Marijke en Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hartstikke mooi hart zeg, maar waar is dat derde glimsteentje nou gebleven..? ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. SCHITTEREND!!!!!
  fijne zondag annemarie en merit

  BeantwoordenVerwijderen
 6. schitterend hart martine
  erg mooi gemaakt
  liefs chantal & sygrid

  BeantwoordenVerwijderen
 7. nou dat heb je toch mooi gemaakt zo he , zie je wel dat je het kan ;) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Martine , ik had hem al op het KrejaTeja-blog bewonderd ; maar hier geef ik ook nog even een reactie. Ik vind hem helemaal geweldig !! Wat een leuk idee om zo'n hart te pimpen. Mooi in die paarse tinten. COMPLIMENT ! Creatieve groetjes van Christa.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw! Dit heb je weer schitterend gemaakt, Martine.

  Liefs mariska

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind hem geweldig, zie de harten ook steeds en vind ze zo al leuk, maar heb maar geen reden om hem te kopen, maar nu ik dit zo gepimpt zie, wie weet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. hoi martine
  wat een schitterend hart en toevallig kocht ik van de week bij de action twee net zo soort harten om kaarten in te steken,ze waren 2,59 per stuk(dus geen geld)dus als ik eens niet weet wat te maken,heb je mij op een idee gebracht:-))
  groetjes van corry

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een prachtig hart is het geworden.
  Mooi met dat lint er zo door gevlochten.
  Heel mooi Home Decor stuk hoor!

  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een superleuk idee Martine! Bedankt voor de inspiratie! Het stempeltje is echt heel erg lief, misschien bestel ik er wel eentje! Echt een heel mooi en lief projectje. Fijne zondag nog. Groetjes, Linda.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat mooi gemaakt en het afdrukje is schitterend.

  Groetjes sylvia.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat schitterend gemaakt Martine.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Jij vindt alles wel he wat je kan pimpen haha!
  Prachtig is dit weer.

  Liefs Ida

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat prachtig! Heel leuk om naar te kijken!

  Groetjes, Loes

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Jeetje wat een leuk idee.
  Het hart is prachtig geworden wat leuk om die in je huis te hangen.

  Liefs, Lieb ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ontzettend mooi weer gedaan zeg!
  Groetjes Mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 20. dat is toevallig haha je hebt het schitterend gepimpt zeg!

  BeantwoordenVerwijderen