Translate

vrijdag 20 augustus 2010

doosje gemaakt met de bindt-it
Gister heerlijk naar de knotsgekke kaarten dagen geweest in Zwolle. beurzen doe ik altijd samen met mijn moeder. dat is vaak ons uitje. en dit keer lekker dicht bij huis! (nog geen 20 minuten) we waren er lekker optijd. en het was nog rustig. we liep als eerst maar naar achter. en daar zag ik Kitty al zitten, en we hebben even gekletst over de score-pal. en ook even gezellig geklets met:bea altijd leuk om volgers te ontmoeten :)
daarna hebben we op ons gemak over de beurs geslenterd. en ook Annemiek van Dolls&decorations was er natuurlijk ook. dus ook nog even zitten kletsen. en ze had een nieuw product van
glimmer mist dat zag er zo lief en leuk uit. met een hoog "heb" gehalte. en ik hou altijd wel van nieuwe dingen proberen. en dat heb ik meegenomen.
daarna nog even bij nicole gaan kletsen. maar als die eenmaal aan de teut is... dan weet je het wel he ;)
ook daar ontmoeten ik Astrid van Duymelot. en ik moest zo lachen. het eerste wat ze zei: goh.. ik had je wel groter verwacht. haha ik hoor dat vaker. maar ik ben maar 1.58. en gister had ik ook nog eens hakken aan ;) haha.
ik heb echt een hele leuke dag gehad. en super leuke mensen ontmoet. dat is altijd wel heel leuk van beurzen.

afijn... ik ga even verder over mijn doosje ;)... mijn kadodoosje ;)
Het doosje heb ik gemaakt met de bindt it. dat is een inbind machine. die gaatjes maakt. en daarna kan je er ringen door doen. en dan bind hij het in. maar ik heb dit keer geen ringen gebruikt maar lint. en dat er door heen geregen.de kartonnetjes zijn allemaal al op maat gemaakt. en die heb ik gekregen van crealies. toen ik dat pakketje ontvang. leek het me gelijk al leuk om er een doosje van te maken. en het is een gladde ondergrond. dus kon ik gelijk mijn nieuwe glitter glam proberen. wat het effect zou zijn. je moet goed schudden. en ik heb het aangebracht met een sponsje. en het heeft maar heel even tijd nodig om te drogen. en het geeft een soort "rubber" effect! zo leuk! ik was gelijk verkocht. deze kleur heet trouwens bordoux. daarna heb ik bloemen uitgestanst Flowers 13 van crealies die leent zich erg goed voor dit soort bloemen te maken. je stanst ze uit. bewerkt ze met die glitterglam. NIET LATEN DROGEN. maar gelijk op elkaar leggen, een stuk of 5 en dan splitpen erdoor. en dan vouwen tot een roosje. en ze zijn zo droog. en je kan gelijk verder met je werkje.
de blaadjes zijn ook allemaal de nieuwe stansen van crealies ik heb alle 3 de nieuwe soorten bewerkt.
ik heb er lekkere snoepjes ingedaan.. en dan heb ik weer een kadootje klaar :)
wat vinden jullie ervan?

31 opmerkingen:

 1. wat super om te lezen dat je een super dag hebt gehad. en ik herken het helemaal dat mensen zeggen ik had je groter verwacht want ik ben zelf ook maar 1.58 ( hihi weer een overeenkomst) je doosje is helemaal geweldig geworden en wat een leuk idee om de bindt it ervoor te gebruiken
  ik mis alleen een foto van al je mooie aankopen. veel plezier ermee
  groetjes sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Weer een leukkadootje heb je gemaakt,leuk dat je zo'n gezellige dag hebt gehad.

  groetjes Agnes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze vind ik echt gaaf zeg. Heel mooi gemaakt! Zo'n leuk kadootje.
  Fijn weekend!
  Hugs Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi,

  Wat een leuk idee, heel mooi gemaakt.
  Zo te horen was de beurs gezellig.
  Groetjes
  Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 5. geweldig leuk bedacht, gemaakt en eindresultaat!! vind t super!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Supergaaf doosje!! Prachtig gemaakt en zo leuk met dat lint.
  Fijn dat je 't naar je zin hebt gehad op de beurs :)
  groetjes, Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat heb je die leuk gemaakt en wat een super dag heb je gehad gezellie maar je doosje schitterend

  Liefs Nellie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super leuk! Ik heb ooit zo een tasje met minialbum erin gemaakt liet hem toevallig van de week nog aan Dora zien.Die glitterglam ziet er ook goed uit, je bent weer een goed proefkonijn geweest zo *LOL*

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk doosje en heerlijk verhaal over de KKDagen, ik mag morgen. Jammer genoeg ben jij er dan niet...anders kon ik tegen je opkijken, haha

  BeantwoordenVerwijderen
 10. leuk doosje heb je gemaakt, en idd zo een beurs is altijd een uitje he, leuk hoor, wat heb je gescoort ??

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Prachtig doosje!! En leuk om te horen dat je het zo gezellig hebt gehad op de beurs.

  Liefs, Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ontzettend schattig kadodoosje geworden. Ik zag op het forum helaas 2 rode kruisjes, dus ik was wel heel benieuwd!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een super mooie doos wat eeen mooi idee zo
  Leuk dat je het fijn gehad hebt op de beurs
  Groetjes Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Zooo je hebt een super leuke dag gehad zo te horen.
  En wat een prachtig doosje heb je gemaakt!
  Errug leuk!

  Liefs mariska

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Een schitterend doosje Martine, prachtig. En je creaties van afgelopen weken mogen er ook zijn. Ik had gemist vanwege mijn vakantie.
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Het doosje is werkelijk geweldig!!!!
  Superleuk.

  Groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik vind m zo gaaf dit model ga ik zeker ook proberen top!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. wat een mooie doosje heb je gemaakt,
  prachtig

  Groetjes Samantha

  BeantwoordenVerwijderen
 19. prachtig doosje meis, helemaal te gek
  voor mijn moeder en mij is het ook altijd een dagje uit, wij zijn ook gisteren geweest, ik ben aagie wat je allemaal heb gekocht meis
  ik heb het net op mijn blog geplaatst
  ik heb mijn eerste copics, hihihihi
  liefs angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wow, alweer zo'n prachtige creaties.
  Fantastisch gedaan!

  -xxx- Myriam

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een geweldig doosje !!
  Prachtig !!
  weer een ideetje geboren hier !!


  groetjes Ria S.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Een schitterend doosje! Helemaal super :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Weer een geweldig mooi doosje en heel leuk gedaan met het lint.
  Fijn dat je het leuk hebt gehad op de beurs en gezellig heb kunnen kletsen met bekenden.
  Groetjes Gretha

  BeantwoordenVerwijderen
 24. wouw schitterend doosje martine
  echt super leuk
  leuk idee oko met dta lint
  liefs chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wauw prachtig!

  Ik ben zoooooo blij dat ik jou ken, ik hou altijd wel weer iets uit jou creaties, en ik heb nu ook de scor-pal dus! haha!

  Liefs Ida

  BeantwoordenVerwijderen
 26. wat een super gaaf doosje heel mooi gedaan !!

  Groetjes cora

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Hej mijn berichtje blijft niet plakken bij je (vakantie dongel =lastig en slow) Nu weer thuis en even buurten hoor want je doosje is als een juweel zo mooi, complimentjes met warme groet,
  Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 28. hey Martine wat een prachtige en orginele doos. Supergaaf vind ik hem en die kleuren echt te gek:)

  Groetjes Ilonka

  BeantwoordenVerwijderen