Translate

dinsdag 8 juni 2010

ik ga een workshop geven! + de dolls zomercrop!

Beste dames,
Ja de vakantie zit er weer aan te komen, maar er zijn ook nog genoeg thuisblijvers en daarom hebben we een zomercrop bedacht!
Op zondag 11 juli is het zover, een hele dag gezellig croppen onder genot van een hapje, drankje en natuurlijk veel gezelligheid. Ook zal Dolls er zijn met de winkel én ik ga een workshop geven wil je meebeslissen over welke workshop? Kom dan gauw kijken op het forum van dolls en breng je stem uit. Wil je graag komen, mail dan naar info@dolls-decorations.nl of kijk HIER en meld je aan! We kijken er allemaal erg naar uit!
Groetjes
De Dollies

5 opmerkingen:

 1. het is zo leuk om een workshop te geven ik geniet er elke keer weer van nu zaterdag komen er 26 mensen uit het hele land het is gewoon zo leuk om voortebereiden ,veel succes ermee .

  gr Agnes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gezellig zeg!
  Spijtig dat ik zover woon, maar ja.
  ik vind het heel leuk voor je dan je workshops mag gaan geven ;)
  Groetjes Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Voor mij te ver maar ik wens iedereen veel plezier!
  Martine, veel succes!!
  groetjes, Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heel veel plezier dan, datkomt vast goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lieve Martine

  Wat heb je de afgelopen weken weer mooie creaties gemaakt, ik heb er eens even heerlijk van zitten te genieten. Ik wens je alvast heel veel succes met het geven van je workshop en ik weet zeker dat het beregezellig word met jou als juf ;-)

  Veel liefs
  Nicole

  BeantwoordenVerwijderen