Translate

maandag 8 februari 2010

samen met tim holtz!

sjongen! wat was dit een gave dag. vandaag had ik de kinderen al vroeg naar mijn schoonouders gebracht zodat ik optijd naar Ochten kon rijden.want daar waren de knallende kars dagen, en ik was dus daar al om 11 uur. moest me melden en vertellen dat ik daar kom names: dolls& decorations en ik kreeg een badges om en kon naar binnen... en dan kom je dus binnen in het magazijn!!! WAUW!! het is gewoon een giga hal met alleen maar knutselspul!!! en je moest verplicht door het magazijn om in de demonstratie ruimte te komen... goh wat vervelend (LOL)maar het begin wat gelijk al leuk: marianne design. met haar nieuwe stansen en mallen.. oh en dames: dat is geweldig!

daarna nog gekletst met wat bekende bloggenoten :) hahah en annette, wat kan jij kletsen zeg :)
en ik heb nog een make and take gedaan met BG papier. maar daar heb ik helaas geen foto van.. en om half 2 workshop met tim!!!!
iedereen zat rustig aan de bankjes.. en ik zag tim al staan.. iedereen moest wachten tot iedereen erwas.... dus ik dacht: tis nu of nooit! niemand deed wat.. maar ik wou toch wel HEEL graag met hem op de foto... dus ik heb mijn stoute schoenen aangedaan... en naar hem toe gegaan ( ik had een zak vol nerderlandse drop voor hem gekocht) tja.. ik moet toch een gespreksonderwerp aangaan... haha hij moest lachen.. en met mijn gebrekkig engels heb ik heel even met hem gesproken.. en gevraagd om een foto... en je ziet het: het is gelukt! snel daarna begon de workshop. over de 5 favoriete manier met werken met de alchol inkten en deppers. we hebben een boekje gemaakt. met de technieken! eigenlijk niet echt iets nieuws! maar wel weer even leuk om weer te doen! ja.. een leerzame dagal met al een geweldig leuke dag! wat een beleving zeg! annemiek ontzettend bedankt voor deze kans!

30 opmerkingen:

 1. zo zo martine, jij hebt een heel geslaagd dagje gehad in ochten. SUPER HÉ om in dat magazijn te stuinen.Ben er een half jaartje geleden ook geweest ik vond het geweldig, En wat super dat je met tom op de foto bent geweest, helemaal super joh.
  groetjes sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw geweldig!!!!

  Super leuk voor je! :)

  Wie is eerlijk gezegd Tim holtz?

  Liefs Ida

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er super uit zeg wat je hebt gemaakt. Heel wat kennis opgedaan zeker!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauw ziet er super uit en leuk die foto's en zo te zien heb je ook echt genoten
  grtjs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Niets voor mij...ik zou ziek worden!Nee hoor, je hebt heel veel geluk gehad om er naar toe te kunnen en mogen gaan!Super voor jou...en dan die foto met Tim!Woaw een dag om nooit te vergeten!!!Veel liefs,Celia.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke foto!!
  Leuk dat je een fijne dag hebt gehad!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Martine,
  wat super zeg!
  Dat is een onvergetelijke dag zo te horen ;)
  Heb jij even geluk :D
  Leuke foto's
  Groetjes Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. volgens mij heb jij een super gave dag gehad! leuk ook om de foto's te zien, vooral diegene met Tim!

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Allermensen,wat heb jij een geweldige dag gehad Martine.
  Je week kan echt niet meer stuk.
  Ohh en dan rond lopen tussen al dat moois,dat lijk mij zo heerlijk gevoel.
  En die foto,echt wowwwww,je idool meis op je nachtkastje zetten,wat zal jij lekker slapen.
  Prachtige foto,s heb je gemaakt.
  Ik heb een vraag,op die foto zag ik zo grote vlinder op een kaart.
  Is dat een mal of wat is het weet jij dat soms.

  Geniet nog maar heerlijk een poosje hier van.

  liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. nou riet.. dat zijn dus de nieuwe stansen van marianne design. haha ze komen in maart uit.en kunnen door de cuttlebug!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. hoi Martine,
  wat een ontzettend gave dag lijkt mij dit, en jij hebt het gedaan
  lijkt mij super om zoveel mooie spullen te zien
  en dan nog met een beroemdheid als Tim op de foto, echt cool!!!
  groetjes andrea

  BeantwoordenVerwijderen
 12. wow super geslaagde dag dus, leuk joh ,ene nog wat gekocht hihigroetjess christa

  BeantwoordenVerwijderen
 13. volgens mij heb je een super dag gehad!
  ik zie ook zomaar een kaart van mij bij jou op de foto!!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat leuk dat je zo'n supergeslaagde dag hebt gehad :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. oh jij bofkont zeg jij samen met tim en je ziet het een brutaal mens heeft de halve wereld, leuk hoor wat je gemaakt hebt

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wauw wat leuk dat je zo'n gave dag
  hebt gehad en wat heb je die labels
  mooi gemaakt

  gr hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hoi Martine

  Wat ontzettend leuke dag heb je gehad.

  En wat heb je leuke labels gemaakt.

  Kan je weer op terug kijken.

  Gr Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 18. heey martine
  ooh wat gaaf ziet er allemaal super leuk uit:D:D kan me voorstellen dta ej enorm hebt genoten hihi
  groetjes chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 19. "je idool meis op je nachtkastje zetten,wat zal jij lekker slapen"

  Hij betaald niet de knutselspullen voor haar, dus zou niet weten waarom hij op het nachtkastje moest staan ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Hoy Martine,
  Wauuuuuuuuuw! Een foto van mijn grote voorbeeld Martine met mijn idool Tim H. Dit is wellicht een dag met een sterretje voor jou! Bedankt om ons te laten meegenieten!
  xxx
  C.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Hoi Martine, wat gaaf hé met Tim Holz, ik was ook een van de gelukkige die bij hem een workshop mocht meemaken, ik had je wel tegen kunnen komen, ik had de workshop al om 9 uur.
  Ik vond het ook een enorme leuke ervaring dat ik dit ook mocht meemaken. Ik hoop je nog eens in het echt te kunnen zien ;) Ik zal vanavond de foto`s plaatsen op mijn blog.
  Lieve groetjes Gretha

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Leuk om dit even te zien en je verhaal te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Och gaaf joh.....ja ja helaas wa ik totaal los van 2 leuke demo dagen want anders was ik er ook geweest maar nu geniet ik toch effies bij jou mee. Je staat er gaaf op...och helemaal geweldig dus geniet....en je tags zijn bijzonder mooi.

  Warme groetjes,

  Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 24. meid wat heel leuk zeg, en gaaf op de fot met Tim, geweldiggggggggg xx

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wat gaaf zeg
  En ja ik denk dat ik het ook zou vragen om een foto hoor. die heb je maar weer op zak.
  En zo te lezen een super dag gehad. Die heb je maar weer mooi als herinnering.

  liefs anita

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Wat leuk!jij hebt in ieder geval een gezellige dag gehad en een ervaring rijker!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. wat leuk zeg fijn dat je een leuke dag gehad hebt. je andere kaarten zijn ook weer erg mooi.
  groetjes
  Daantje

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Oh wat moet jij genoten hebben!! Super!!

  Groetjes, Loes

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Hai Martine, zo te lezen heb je een geweldige dag gehad! Je straalt gewoon op de foto met Tim,hihi Groetjes Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 30. was een gave dag he? Vond ik ook. Jammer dat ik je niet gesproken heb. Vond de workshop bij Tim ook te gek. Heb zelf al aantal workshops gegeven met distresstechnieken dus vond dit wel cool. Hij vroeg of ik vaker met distressinkt gewerkt had omdat ik er zo makkelijk mee omging en mooie kleurencombi's had. Pfff, bloosde ervan. Al zal hij menigeen complimentjes hebben gegeven, haha.

  groetjes,
  Annika

  BeantwoordenVerwijderen