Translate

donderdag 3 december 2009

kerstkaartHallo allemaal,

zo.. ik ben nog steeds wel in de kerstkaarten sfeer. al moet ik zeggen dat ik alleen mijn creatieve vrienden een zelfgemaakte kaart stuur. want de meeste vinden een foto kaart van de kinderen toch altijd het leukst. vooral de familie die in het zuiden woont. en om iedereen een zelfgemaakte kaart te sturen.. ben ik toch echt veel te laat mee begonnen ;)

verder ben ik alvast druk bezig met de traktaties en dingentje voor de verjaardag van mijn oudste dochter. die op kerstavond 3 jaar word. dus ik ben al druk aan de knutsel daarvoor. want december is toch altijd een drukke maand van kadotjes uitzoeken en dingen regelen en extra werken.. dus weinig tijd voor de hobby. maar ik doe zeker mijn best. af en toe wat te posten! wees niet bang.. daar is het te verslavend voor hahah

met deze kaart doe ik mee met deze challenge:


pollycraftchallengeblog
cuttie-stampers

14 opmerkingen:

 1. Leuk kaartje weer Martine, je hebt leuk papier gebruikt en het afdrukje vind ik ook helemaal geweldig, heb ik gisteren een kaartje mee gemaakt!

  Liefs,

  Mélanie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaaaa.....leuk is ie he?

  Jij hebt ook weer goed je best gedaan met kaarten, projectjes en traktaties! Ziet er allemaal hartstikke goed uit.

  Hartelijke groetjes,

  Renata

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heey martine
  wat een schitterende kaart
  heel egr leuk gedaan;)
  en dta komt me bekend voor de december maand is erg druk merk het nu zelf ook al dta ik minder tijd voor de hobby heb maar probeer zo af en toer wel even tijd te maken hihihi
  groetjes chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lief kaartje! Stuur ook niet iedereen een zelf gemaakt kaartje hoor. Er zijn ook mensen die ze zo weggooien, dat vind ik zonde.

  Groetjes Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wie süß! Eine ganz zauberhafte Karte hast du da gemacht. Große Klasse!

  Vielen Dank für deine Teilnahme bei den Cutie Stampers.

  LG Dreja

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Erg mooie kaart, wat een lieve afbeelding weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoy Martine,
  Mooie kaart!
  Ik stuur ook alleen mijn creatieve vrienden een zelfgemaakte kaart hoor. En dat zijn er al behoorlijk veel;-)) De familie enzo krijgt een gekocht kaartje want ze weten mijn kleuterklasniveau knutselwerk (zo noemen ze het, snif)helemaal niet te waarderen en krijgen deze liever niet zeggen ze... Tja, smaken verschillen hé! Ik vind het super om een zelfgemaakte kaart te krijgen!
  Veel voorpret al met de drukke dagen die er komen!
  xxx
  C.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leukkkk! Ik vind het geweldig wat jij allemaal voor en met de kinderen maakt! Ik zat het gisteren nog aan mijn zus te vertellen, die dat ook allemaal deed toen haar kinderen nog klein waren. Dat geeft zulke mooie herinneringen Martine!!

  Groetjes, Loes

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtig kaartje Martine, ik doe hetzelfde. alleen mijn knutsel vriendinen krijgen een zelfgemaakte kaart.
  liefs Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 10. eine total niedliche Karte! Sehr schönes Motiv!

  Danke fürs mitmachen bei den Cutie Stampers!

  lg Jane

  BeantwoordenVerwijderen